Ez milyen gép szerintetek?
#8-10
Nem kell nagy SSD 120 GB-on kényelmesen be lehet rendezkedni. Ugyanakkor a 250 GB-os modellek technológiai okokból tartósabbak. Ha van rá keret, akkor az utóbbit.
Ami a házat illeti, az ízlés dolga. Nem is azt mondtam, hogy amit kiválasztottál az rossz, csak a videokártya nagyon hosszú és a HDD tartók lehet hogy útban lesznek. Ezt le kell mérni
A másik a ház szellőzése.
Ez a kártya 250W TDP-vel rendelkezik, vagyis meghajtva fűt mint a veszedelem. Ha kicsi a ház, a környezete nagyon gyorsan bemelegszik és a ventilátorok nagyon hangosak lesznek.
Tehát megint a 350k-s emberke.
Nos, tehát. Fogalmam sincs, hogy minek virtuális gép, ezt azért jó lenne, ha elmagyaráznád.
SSD a multitasking miatt (rendszergyorsaság növelése) fontos lehet. 120GB bőven elég.
RAM: az alaplap 1600 MHz fölött nem viszi a RAMot, felesleges afölé menni.
A ház tényleg PoS high-end PC-khez.
Úgy tudtam, renderelés is lesz, meg modellezés, ott azért nem kéne a procin spórolni, és persze továbbra is belefér még az R9 290.
Amúgy vegyél egy moduláris tápot, Seasonicot, meglátod, az azért illik ebbe az árkategóriába [nekem a 230e-es gépemben is egy olyan van :d ]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!