Hogyan készítsünk kártyás játékot?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy creatorral szeretnék egy hasonló mint a Hearthstone: Heroes of Warcraft játékot készíteni. Tudom a creatoros nem egyedi... Persze nem nagy játék lenne, nem lenne benne olyan sok minden, 1-2 hős, és 10-10 kártya. Ezt hogyan oldhatnám meg, és mivel? Sajnos programozni, most nincs időm...
Programokat/creatorokat tudnátok-e írni nekem? Letöltési hely nem kell, csak egy név...
Előre is köszönöm!
2014. aug. 20. 20:11
1/7 A kérdező kommentje:
Mert ügye, már szinte mindent meglehet csinálni korlátok keretében creatorral... Pénzes creatorokat is írhattok... Akár meg is venném..
2014. aug. 20. 20:12
2/7 anonim válasza:
Ez a helyes hozzáállás! Játékot akarunk csinálni, de programozni nincs idő. Akkor felteszünk egy kérdést Hardverek témakörben, hátha valaki benyög egy egykattintásos megoldást.
3/7 anonim válasza:
Szerintem itt nagyon nem sokan tudnak mondani, a programok/programozás kategóriában érdeklődj :-) Sok sikert a játékkészítéshez :-)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors reagálást. Főleg a 2.-ik kommentelőnek. Köszönöm :)
1. kommentelő: "GYAKORI KÉRDÉSEK" az oldal neve, ebben ott van a GYAKORI azza gyakran, sokszor.... és a KÉRDÉSEK.
2014. aug. 20. 20:17
5/7 anonim válasza:
Nem túl GYAKORI, hogy valaki programot akar készíteni programozás nélkül. Főleg hardver témában. A KÉRDÉS-t illetően igazad van.
6/7 anonim válasza:
Légy kreatív, megcsinálod paintben a kártyáidat és kinyomtatod, majd keresel valakit, aki hajlandó játszani veled, esetleg játszol magaddal. Majd rájössz, hogy kreálni egy játszható szabályrendszert és kiegyensúlyozott lapkollekciót annyira nem is egyszerű, matekoznod kéne hozzá, s úgyis ráunsz.
7/7 A kérdező kommentje:
A kártyákat már megrajzoltam :)
2014. aug. 20. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!