Sim kártyás tablet netezésre?
Bocsi én voltam a béna. Változtattam a sorrenden :) Esetleg ez már elfogadható lenne? [link]
Nem nagyon értek a tabokhoz, de szerintem ez a célnak megfelelne nem?
SIM kártya bele helyezhető, mindent tud amit kell...
játékok terén lehet csak válogató, illetve a kijelző zsákba macska, olcsóbbakba állatába olcsóbb TN panelest szoktak, aminek elég gyenge a betekintési szöge..
ezen felül tökéletes internetezésre, skype hívésra, és egyébb dolgokra.
(böngészőnek opera mini -t javaslom, sporól az adatforgalommal, és gyorsabban töltődnek be a nagyobb oldalak is)
3G -s attól 3G -s mert van benne SIM -hely, de mielőtt megrendeled, meg veszed, rákérdezhetsz az eladónál is. (előfordulnak néha téves adatok)
3G -s USB -s modemmel az szokott a gond lenni, hogy nem mindig ismerik fel. Elég válogatósak, és rosszul is néz ki, hogy lóg a modem belőle egy átalakító kábelen.
Ha egy SIM -et szeretnétek használni pl. notebook/PC -n akkor vannak olyan USB -s modemek, amibe a SIM külön behelyezhető, így azt lehet pakolni egyik eszközből a másikba.
Vagy a táblagépekben szokot még olyan funkció lenni hogy internet megosztása pl. WiFi -n, vagy USB -n, így a hozzá csatlakozó eszköz is használhatja az internet kapcsolatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!