Netezésre, chatelésre, kép, videónézésre zenehallgatásra, és webfejlesztésre Tablet Pc, vagy netbook?
Inkább rendes notebook.
Netezésre, csetelésre jó a netbook is, videó és képnézésre... arra is akár jó lehet, zenehallgatásra is, webfejlesztésre??? hát arra már nem annyira a kis képernyő miatt... (legalább is én nem tudnám rendesen használni, a kis képernyőn elég kevés kód fér ki, és szeretem átlátni az egészet. :D)
tábla pc pedig szintén... nehéz vele írni, és ha írsz a billentyűzet a fél képernyőt eltakarja...
De nekem csak 90000forintom van, és ebből sajnos nem futja notebookra...
ha lehetne én isa azt vennék, de így csak gyagyit lehet kapnio ennyiért...
Ha notebookot vennék akkor nekem legalább kéne bele egy i3mas proci, 4gb ram 500gb hdd...
És egy 140000körül mozog...
Néha lehet, hogy egy kicsit FPSeznék is...
meg nem akarok éventevenni notebookot, és ha veszek, akkor jót veszek...
FPS-hez is grafika kell, nem proci (legalábbis VGA jobban)
fejlesztéshez pedig előnyös a nagy kijelző. szóval dönteni kell, hogy a mobilitásra mész rá (netbook, szubnotebook) viszont akkor kis kijelződ lesz, és/vagy venned kell egy monitort hogy normálisan használhasd, vagy veszel egy rendes 15,6"-os vagy 17"-os notebookot, amit viszont nehéz lesz magaddal cipelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!