Mennyivel jobb a számítógép vízhűtés, mint a ventillátoros hűtés? Na és vannak hátrányai? [Részletek lent]
Ha van hátránya, akkor mi az?
És mennyire biztonságos ez?
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha egy cső megreped/kilyukad és elkezd szivárogni egy kicsit is a víz, akkor dobhatjuk a gépet a fenébe...
Mit tudtok a PC vízhűtésről?
Na jó, de nagyon idegesítő tud lenni.
Ha pedig tényleg nem érné meg a vízhűtés, akkor be kéne szereznem egy sokkal halkabb ventilátort.
meg kéne nézni BIOS -ba, hogy hány foknál kapcsolja magasabbra a ventit az alaplap.
Mert pl. 50 foknál felesleges, mivel 70~75 fokot elbír.
Meg ha ott vagy nézd meg az L3 cache -t hogy rendesen látja -e, mert van neki 4MB. :-)
Értem, köszi minden választ!
De ha már itt vagyunk, akkor tudtok nekem ajánlani valami jó halk ventilátort jó árban?
Köszönöm ezt a késői választ is :)
Amúgy, ja az nekem is feltűnt, hogy a gépházam oldalán alig van néhány likacs, amin szellőzik, a másik oldalán és elől pedig teljesen fedett.
Úgyhogy lehet, hogy ezért is mennek ennyire a ventik + néha néha még azt is észrevettem, hogy a gépház berezonál és még az is kicsit zörög.
Majd gyűjtök még azt veszek egy új házat meg ventit.
Házat azért is szeretnék, mert jó lenne bele pár Led :D
Mivel ezen a házon, ami most van, nem látszana a led világítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!