Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A lehető legjobb PC-t szeretné...

A lehető legjobb PC-t szeretném kihozni 35 ezer forintból + még a régi alkatrészek beszámításával (kb.10 ezer forintot érnek). Ebből a kb.45 ezer forintból milyen konfigurációt tudnátok összerakni?

Figyelt kérdés

A processzoron, videokártyán és memórián kívül minden alkatrészt meghagynék, tehát kb. 45 ezer forintól kellene kigazdálkodni egy jó kis procit, memóriát és videokártyát.

Jelenlegi konfigurációm:

Alaplap: ASRock N68-S3 UCC

Processzor: AMD Sempron 140 (AM3 foglalat, az új proci foglalatának is kompatibilisnek kellene lennie az alaplappal)

Memória: 2 x 1GB DDR3 1333MHz RAM

Videokártya: Integrált nVidia GeForce 7025/n630 (max 512 MB megosztva)

A segítséget előre is köszönöm! :)

2014. aug. 19. 18:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Amid van, az jó alap lehet.

A Prohardveren vásárolj. Sokat spórolhatsz.

Az alaplapod nem kezeli az FX processzorokat, viszont a Phenom ketteseket igen. A processzor támogatási listából nézz ki valami combos modellt. Ez lesz a legnagyobb tétel.

Memóriát le kell cserélned, mert összesen két memória slotod van, ezért másként nem tudod bővíteni.

Videokártyának én egy HD7770-et ajánlanék, mert már 17 ezer környékén meg tudod venni.

2014. aug. 19. 19:03
 12/16 anonim ***** válasza:

Gondolom a HD7770-et használtan gondoltad.

[link]

2014. aug. 19. 19:23
 13/16 anonim ***** válasza:
#12 Én mindent használtan gondoltam. Sok garanciával.
2014. aug. 19. 19:59
 14/16 anonim ***** válasza:
nem tudom mi a bajod az integrált videó kártyával persze nem olyan mint egy dedikált VGA de hát ennyiért mit vársz ? az amit leírtam a legújabb típusú APU direkt :D amiket el inkeltem youtube videók neked komolyan azt mutatják hogy nem jó semmire ? a 7770 tényleg erősebb ha találsz jót és működőt használtan de ott ottvan az a "ha" de ha olyat keresel ahol ad rá az eladó garit akkor végül is faja :D
2014. aug. 19. 19:59
 15/16 anonim ***** válasza:
meg azért is jobb lene az APU mert hát az az alap lapod ami most van nem a legjobb lássuk be nem kezel semillyen procit ami tud is valami amit írtam hozzá gigabyte meg igen :D és ezzel az APU-val egy 2 évig tuti eljátszogatsz nem ultrán igaz de mediumon és akkor emg csak 1 darab VGA-t kell bele venned még a 7770 hát addigra kb ugyan annyit fog nyújtani játékok terén mint az APU najó talán kicsit többet de azért nem annyival :D szóval abban az esetben akkor kéne egy új proci új lap új VGA ... abban sem lennék biztos hogy az a Phenom kihajtja azt a VGA-t bár ez tapasztalati úton kell megtudni szóval nem tudom :/ viszont az az APU még egy r9 270x-et is kihajt szóval .. bár a te döntésed :D
2014. aug. 19. 20:03
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
2014. aug. 19. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!