Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sűrgős gépfejlesztés ben...

Sűrgős gépfejlesztés ben segít valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kellene egy kis segítség mert nem tudom mit vegyek a gépem fejleszéséhez.

Követelmények:

The Forest (30-40fps is jó nekem)

Counter Strike GO

Ha ezek megvannak akkor a többi is megy.

Jelenlegi dolgaim:

CPU DualCore Intel Pentium E2160, 1800 MHz (9 x 200)

Alaplap neve ASRock 4CoreDual-SATA2

Videokártya ATI Radeon HD 4650 (512 MB)

Ezek azok amikben nem vagyok biztos hogy jók a többi mind rendben van.

Volt egy gamer videókártyám csak kikellet cserélni mert elromlott...

A pénz mindegy de ne legyen sok.. gondolom a videókártya alapból 40.000 körűl lesz.

Megha valaki tudna egy jó gépházat mondani amibe ezek beleférnek azt nagyon megköszönném!

2014. aug. 17. 21:01
 1/3 anonim válasza:
Foresthez add el és vegyél/ csinálj újat. Olccsóbban jössz ki belőle.
2014. aug. 17. 21:25
 2/3 anonim ***** válasza:

A 2 játékból kiindulva szerintem nincs szükség rohadt nagy gépigényre. Ha jól tudom, a CS:GO az online játék, szóval ott leginkább a net sebességétől függ a játék, de mivel online, így annak se hiszem, hogy brutális grafikája lenne.

A proci az kevés, minimum egy G széria kéne (G2130), onnantól meg meglátod, hogy a videó kártya hogy szuperál. Bár abból is mehet bele legalább 1-2 gigás. Szerintem így saccra a procival együtt 40-ből megvan. Felesleges 40 ezret költeni kártyára ezért a 2 játékért.

2014. aug. 17. 21:27
 3/3 A kérdező kommentje:

De nekem már megvan a 4GB ram is csak nem tudom berakni mert ez csak 1GB ot bír el :/

A Foresthez meg 4GB ram kell..

a CS:GO hoz tudom h nem kell nagy gép de akkor ha a The Forestnek megfelelő gép akkor mindent elvisz amit akarok.

Egy új videókártya kell a legjobban!

2014. aug. 19. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!