Új LGA1150 vagy FM2+ konfig Photoshop, Programozás, Videószerkesztés, Webfejlesztés, És egy kis játékra. Melyik a jobb választás?
Sziasztok!
Alaplapot, CPU-t és RAM-ot szeretnék csak venni VGA-m az van egy HD5770 idővel ezt szeretném Crossfire-re bővíteni vagy egy jobbat venni játék szempontjából.
Véleményt szeretnék, hogy melyik a jobb és miért?
Árba egy 50 körül tudok áldozni és kérnék termékeket is, hogy ti mit és miért ajánlatok.
Legfőbb szempont, hogy 2-3 év múlva is tudjam bővíteni a gépet.
Előzőegy AM2+ Phenom II 940 BE 4 Gb-RAMmal csak sajnos a lapom elhunyt. Teljesítménybe jobbat szeretnék ennél!
Köszönöm a válaszokat.
Vegyél inkább egy AM3+ lapot, és akkor nem kell új cpu, később meg bővíthetsz FX8320-ra.
Asus M5A97 ECO R2.0 23k
+4 gb ddr3-1600 ram ~10k
Thermalright Macho Rev A. ~12k
2-3 év múlva mindenképpen új lapot kell majd venned ha processzort bővítesz.
Egy gyengébb i3-mas egy A8 körüli CPU szintjén van 1-2 év múlva meg jó áron lehet már i7-eseket is kapni használtan amivel ki tudom hagyni a következő foglalatot. Utolsó asztali Intelem 775-ös volt. Laptop i3 de az is csak Sandy Bridge-s.
Az AM3+ hoz is kell CPU, mert ez a retkes Phenom II x4 940 csak DDR2 1066 Mhz-ig támogatja a memóriákat ezért keresek új konfigot. És mivel 125W-os a TPD-je nem találok hozzá rendes DDR2-es alaplapot mivel mint kiderült amivel vettem alaplap is azért ment tönkre mert a számtech boltos szakemberek egy 95W-os alaplappal adták és nem figyeltem.
Egy kicsit rosszul fogalmaztam meg a kérdést.
Egy alapgép kellene 50ből amit tudok bővíteni idővel, hogy erősebb legyen mint a Phenom II azonnal nem tudok egy elég erőset venni és addig is kell valami alapgép amit tudok használni. Csak jól tudjam majd bővíteni idővel.
Akkor egy Z87-es lapot egy Pentium-mal, amit i5-re tudsz bővíteni.
Egy Pentium kiváló helyfoglaló processzor az alacsony ára és a relatíve jó teljesítménye miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!