Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az Asrock B75M-R2. 0 alaplapna...

Az Asrock B75M-R2. 0 alaplapnak van SATA 3-as csatlakozója?

Figyelt kérdés

Bizonytalan vagyok, mert az oldal, ahol vettem ha a szűrésben beállítom a SATA 3-at,kiadja,de a hozzá kapott kézikönyvben annál a résznél, amikor az alaplap egyes részeit beszámozzák, és alatta egy listában leírják hogy melyik szám mi, ott mind a négy SATA-ra azt írta, hogy SATA2. Az alaplapra pedig 3-hoz az vam írva hogy SATA 2,1-hez pedig SATA 3...

Most akkor melyik?

Amúgy azt tudom hogy olyan is van, hogy többféle van egyszerre.

Leírnátok hogy miből hány van, és/vagy hogy a 3 közül melyik információ volt helyes (már ha tudjátok)?

2014. aug. 17. 19:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"hát honnan tudjam hogy hol van az eleje"

Pedig rém egyszerű :)))

gondolkodj logikusan, józan paraszti ésszel: mindig egyenesen szemből nézd az adott dolgot és akkor tudni fogod.

egy könyvnek is tudod hol az eleje, és teteje :)))nem kezded hátulról olvasni vagy fejtetőn vagy oldalról

egy monitornak is tudod melyik az eleje, háta , oldala, teteje.

amit küldtem linket azon az alaplap "áll"

Ez az alapértelmezett helyzete

nincs oldalra fektetve, nincs fejtetőn......

Ebben a "pózban" kell beszerelni a házba is....

Ebből kideríthetőek az irányok

2014. aug. 18. 16:57
 12/14 A kérdező kommentje:

jó, azt tudom hogy így kell beszerelni a házba(én is így szoktam)

de attól még nem olyan "rém egyszerű" mint egy könyvnél, mert itt a szövegeket nem csak egy nézetből lehet elolvasni, ha észrevetted volna...

de attól még én elfogadom, hogy igazad van, de azért ne mond, hogy rém egyszerű, és ne egy könyvet hozzál fel példának :D

de még a legutóbbi kérdésemre nem kaptam választ

a cpu foglalatba van integrálva az északi híd, vagy jól írtad P.O.C., és a processzorba?

2014. aug. 18. 17:44
 13/14 P.O.C. ***** válasza:

Jól írtam, magában prociban van!

AMD esetében az s939 -es foglalat óta van így, Intel esetében meg ami LGA775 után következik (LGA1155, LGA1156, LGA1366, stb..)

2014. aug. 18. 18:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Oké, értem, köszi!
2014. aug. 18. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!