Van 2GB KINGMAX 800 MHZ ram és Gigabyte ga-8i945gz- rh miért nem megy?
Figyelt kérdés
ugyan felismeri a post ellenőrzésnél a ramot de azonnal lefagy és nem megy tovább még a biosba sem lehet beléb jó kikapcsolom és a 2 slotba teszem ezt a memóriát és elé egy 1 Gb set ugy megy nem fagy le hanem tölti a rendszert az xp t és mikor már jön be az egér újraindul felakartam tenni a win 7 et és mikor a csík végigmegy kékhalál miért van ez vagy nem jó a ram nem tudodm légyszi segítsetek augy így 3 Gb ram lenne az már jó lenne !2014. aug. 17. 15:35
1/3 CspCsj válasza:
Valószínűleg az a gond, hogy az alaplap 533MHz-es memóriákat kezel. Bár a 800MHz-es memóriák tudnak lassabb sebességen is működni, de ez általában csak 667MHz-en megy gond nélkül. Az 533MHz-es foglalatokba inkább 667MHz-es memóriákat ajánlok.
Persze az is lehet, hogy hibás a 2GB-os. Ha másik gépben gond nélkül megy akkor próbáld elcserélni, vagy ha új akkor visszacserélni.
2/3 A kérdező kommentje:
nem új mert valamelyik nap csináltam 2 gépet a haveromnál és ezt adta nekem de igazad van lehet hogycsak 533 MHZ ramot kezel !
2014. aug. 18. 15:40
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod ! :)
2014. aug. 18. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!