Megérné megvenni ezt a használt "gamer pc"-t ennyire áron alul?
Figyelt kérdés
Elég jó árban van ahoz képest ami van benne.
Ráadásul nekem itt van helybe szegeden.
Szerintetek ez legyen vagy újonnan egy jóval gyengébb?
2014. aug. 17. 13:45
21/24 anonim válasza:
Hát, kedves kérdező, ha nem olyan gépet rakatsz össze újonnan 253-ból amit itt írtak, hanem ezt a valamicsodát választod ami fentebb van linkelve neked, akkor nagyon szarul választasz, és csak azt bizonyítod legfőképp magadnak, hogy a makacsságod miatt inkább a szarabbat választottad, ami nem lesz olyan időt álló . :)
22/24 anonim válasza:
A kérdező valószínűleg nem fogalmazott egyértelmáen, nem 250k a keret, hanem abból még lejön 33k:
"250-es keretem van de úgy, hogy még 33.000 néztem monitort. "
Ettől függetlenül a hirdetésben levő konfig nem éri meg.
23/24 A kérdező kommentje:
A "fentebb" lévő semmiképp.
És a 253 ezressel semmi bajom.
Látom nem érted miért mondtam, azt mondták jobbat összeraknak ennyiből. És igen a 253-as jó de nem jobb a használtnál.
És használt csak egy felvetésvolt milyen lenne.
2014. aug. 17. 16:50
24/24 A kérdező kommentje:
Pontosan. És bocs ha én nem fogalmaztam érthetően.
2014. aug. 17. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!