Használt hardver. Jó összeállítás, megéri megvenni?
Alaplap: Asus P6T SE
Processzor: Intel I7 920
Ugyebár LGA1366-os foglalatúak. Tudom, hogy fejleszthető nem lesz, de megérné? 33 rugó lenne az egész. Ugyebár játszanék, most egy GTX750-es kártyám van. Tudom gyenge lesz az i7 mellé, de majd fejleszteném idővel. Tehát megérné?
Ezt vedd meg inkább. Ez fejleszthető lesz, az alaplapnak köszönhetően, és a Pentium is tökéletes lesz a relatívan jó teljesítménye miatt.
Asrock H87M PRO4 alaplap 36 hó gar.
1 db 18,680 Ft
Intel Pentium G3420 processzor 36 hó gar.
1 db 15,164 Ft
Összesen: 33,844 Ft
Véleményem az, hogy újra átgondolva, talán mégis jobban járnál az "1150-es konfiggal". Ugyan az i7 valóban erősebb, de mivel játékról van szó így a VGA-n a hangsúly, amid már meg van a GTX750 személyében. A Pentiumom kihajtaná a kártyát véleményem szerint, szóval i7 esetében hatalmas proci limited lehet. És a késsőbiekre (fejlesztések) nézve, gazdaságosabban kijönnél ha már most megalapoznád a jövőbeli Haswell gépedet. :)
De mivel te döntésed, én csak véleményt írtam ahogy kérted, én így tennék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!