Melyik a jobb választás ebben az esetben?
Az lenne a kérdés hogy melyik lenne jobb főleg játékra lenne a gép is hasznalva. A gépbe r9 270x et ha olcsóbban akarom kihozni ha kicsit drágábban akkora r9 280x lenne a VGA +köré egy Intel konfig. + a monitor az a ps4 hez is kellene 23coll eleg lenne?
Énnekem jolenne mind a2 de Melyiket vennétek?
nekem a ps4 annyi abajom hogy a játék drága es azért egy évben 1-2 játék nem elég. Es itt jön az a szövegrész pcre is megkell vennie de olcsóbb a játék 1aran 2is lehet venni. És ezen felül elnenk a download lehetőséggel is.
es Mindezt Figyelembe véve Melyiket valasztanatok.
irhattok ps4 rol tapasztalatot véleményt, a vgak teljesítményéről is stb.. Lehet h most egybol nemfogom latni mert elalszom de fogok válaszolni es megy a zöld
bocs a hosszú es zavaros szövegért este van
előre is köszönöm.
De most azt nem értem egy mostani game pl bf4
ultran szerintem nagyon szép, ettől hova fejleszteni tovább vagy ha fejlesztik akkor sem fog annyira menni mint az elmult evekben.
De nem muszáj nekem az ultra mindig
meg most 2-3 évig a 280x eleg lesz szerintem egy mediumra
meg azutan is lesz min játszani most is visszafele kell
mert a mostani gyenge...2007-től máig.
A 120 az amúgyis kevés lenne de egy a fentebb irt konfig vagy erősebb vagy gyengébb verziója eleg lenne egy darabig.
120 ps 4 nel is keves mert 140min egy jatekkal + kell egY monitor meg ps+ stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!