I5 vagy i7 a jobb választás?
Attól függ mennyi pénzem marad majd, de vagy egy gtx660, vagy egy gtx760
és akkor egy i5 4.gen 3,6ghz-es és egy i7 4.gen 3,6ghz-es procinak az össz órajele megegyezik ?
I5: 4 mag, 4 szál.
I7: 4 mag, 8 szál.
Mindkettő 4 magos, a több szál inkább videoszerkesztés, tömörítés stb. esetén jön jól.
A GTX 660, és a 760 is gyenge az I7-hez. Figyelni kell az arányokra.
I5-höz minimum GTX 760 kell, vagy az fölött valamelyik.
Amd radeonokat nem szeretem szinte minden jó játék nvidiára van optimalizálva akár a watch dogs és rengeteg plusz dolgot is ad az nvidia ami nekem fontos pl a physx.
Mi az hogy minimum gtx760 kell az i5-höz, meg milyen arányokat kell nézni? csak mert szerintem sosem baj ha az agy vagyis a proci erős mert akkor tökéletesen ki tudja használni a vga-t de kíváncsi vagyok a ti elméletetekre a gtx760 előtt is volt i7 amihez régebbi vga-kat is használtak mondjuk gtx460
"Amd radeonokat nem szeretem szinte minden jó játék nvidiára van optimalizálva akár a watch dogs és rengeteg plusz dolgot is ad az nvidia ami nekem fontos pl a physx. "
Semmi gond azzal, hogy te mit szeretsz és hogy neked egy kb semmirevaló technológia fontos, de ne állíts valótlant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!