Egy gamer inkább az OZONE BLADE billentyűzetet válassza vagy a Genius KB-G255 LED -et?
fps-ekhez teljesen felesleges a drága billentyűzet.
Hidd el, oda elég a legolcsóbb kolink is.
Az egér az, ami fontos.
Az viszont nagyon. Én is sokáig valami 1000-1500 Ft-os Genius egérrel játszottam, nem is nagyon gondolkoztam másik egéren, mert már annyira hozzászoktam, hogy nagyon jól tudtam vele játszani.
Aztán lehetőségem adódott rá, hogy jó áron tudjak venni magamnak egy jóval profibb egeret.
Eleinte rosszabbul játszottam vele, utána viszont, ahogy egyre jobban hozzászoktam, elég rendesen észrevettem a különbséget.
Én azt mondom, hogy ha leginkább FPS-re kell, akkor vegyél valami olcsó Genius-t.
Egyébként én egy ilyen billentyűzetet használok:
Kicsit nevetséges az egerem mellett ez a billentyű, de nekem tökéletesen megfelel. FPS-ekhez bőven elég. És magasak a gombjai, nem olyan, mint mostanában divatos totál lapos billentyűzetek.
Olyan billentyű kell ami kényelmes.
Én pl a Cherry G83-ammal nagyon meg vagyok elégedve.
Köszönöm a válaszokat, nemrégiben én is beújítottam egy egeret és én is azt tapasztaltam, mint Te kedves 1. :)
Viszont én "ragaszkodom" ehhez a két bill.hez, mert mindenképpen világítósat szeretnék, mindenesetre köszi a válaszokat. (sokat gépezek este. :) )
hát akkor viszont valahogy meg kellene nézni élőben, hogy melyik kényelmesebb számodra.
Sajnos én is belefutottam már ilyen hibába. Szép volt, jó volt, de nem volt rajta kényelmes gépelni, nekem az pedig nagyon fontos.
Azért is nem váltom le ezt a Kolinkot, mert gyorsan, és jól tudok rajta gépelni. Nekem ez pedig nagyon fontos szempont.
Szóval, ha teheted, akkor nézd meg élőben, hogy neked melyik a kényelmesebb.
oké. majd megpróbálom.
azért még jöhetnek tapasztalatok, ha valakinek esetleg valamelyik a kettő közül van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!