Tgeenay kérdése:
Új videókártya, lassabb pc?
Figyelt kérdés
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__5..
Előzmény^
Szóval kaptam egy 5830at amit használhatok.Formáztam,újratelepítettem,legújabb driver mégis lassabb minden.Persze tudom ,hogy egy E6500 cpu nem elég ehez a kártyához de nem is AAA játékokkal játszom hanem pl sc2,vanilla wow.Úgy gondolom ,hogy azért azt a szinetet kéne produkálnia legalább amit a 4850el mert persze nem tudom kihasználni a teljes potenciálját de miért lassítaná le ?
2014. aug. 16. 01:13
1/6 BM-Striker válasza:
Milyen tápegységed van?
Az 5830 egy elég nagy fogyasztású kártya.
2/6 anonim válasza:
BM-Striker ptt van az előzmény egyik kommentjében: Gigabyte Superb550P. :-)
3/6 A kérdező kommentje:
Valami ötlet?
2014. aug. 16. 09:19
4/6 anonim válasza:
Hát, elég érdekes
Nem kéne ilyet csinálnia, bármi is történjen..
-Utolsó válaszoló az előző kérdésnél-
5/6 A kérdező kommentje:
Nulláról 70-80%-ra tudom felvinni a cpu használatot szimplán egy ablak elhúzásával.
2014. aug. 16. 10:49
6/6 A kérdező kommentje:
Már arra is gondoltam ,hogy esetleg gpu underclock megoldaná a dolgot.De ebbe nem szívesen vágnék bele mert nem az én kártyám...
2014. aug. 16. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!