Jó ez a processzor?
AMD FX-6300
25eFt
ASUS M5A78L-M LX3
12eFt
Hűtő: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2
5eFt
Ne okoskodj másik válaszoló, nem más problémám volt, GTX660-al akadt minden felbontáson sok játék (főleg a Crysis 3)
Nem szeretem mikor lepontozgatnak és még okoskodnak is, érdekes, hogy i5 3570 + GTX550Ti párossal nem akadt semmi.
Az fx-6300 akkor jo ha veszel hozza egy max 10000ft-os hutot , egy stabil alaplapot , es egy eleg jo tapegyseget .
Ha a tobbi resz JO akkor egy overclockolt fx-6300 feler az osszes i5-ossel ami nem a K szeriabol valo
Pl: FX-6300 + AsusM5A97R2.0/AsusM5A97EVO + legalabb egy okes 500wattos + annyi ram amennyit szeretnel.
De ha nem akarsz befektetni kicsit procihutobe , meg ha ugy adodik egy kicsit erosebb tapba , nameg kicsit jobb alaplapba es azt mondod hogy haat en ugysem overclockolnam a rendszert , akkor a 6300-as mar nem a legjobb valasztas .
Csak hogy igy , osszehasonlitas miatt mondjam :
nekem FX-6300-asom van 4.2GHz-en fut GTX660-assal van osszeteve , de meg egy jatek sem hasznalta a cpu-t jobban , mint egy atlagos 65% , szal ez stock-on kb. megkozelitene a 100%-os kihasznaltsagot . De nekem ez a 65% is csak a legujabb legkemenyebb jatekokban van. Maskepp regebbi jatekokon kb 40%-nal van.
Oké, ha értesz hozzá, akkor mondd meg azt is, hogy mi volt a baj.
M5A97 EVO R2.0, FX6300, GTX660,Kingston CL9 8GB DDR3 1600, FSP Raider 550 volt a konfig, a VGA-t több driverrel is próbáltam, alaplaphoz, procihoz nem nyúltam.
Na akkor mi lehetett a baj? Ha ennyire értetek hozzá, akkor mondd meg.
15: éppen az a lényeg, hogy ennyiből nem lehet megmondani, melyik rész miatt "akad" a játék.
Méréssel megállapíthatod, hogy melyik a szűk keresztmetszet és ha ez nem ad meggyőző és nyilvávaló eredményt, akkor elkezdheted cserélgetni az alkatrészeket. Egyenként. Még akkor sem vagy tutira jó, hiszen lehet, hogy egy gyorsabb/másmilyen alkatrész csak elfedi a problémát, ami más körülmények közt megint előjönne.
Ha nem akarod megtalálni mi a baj, egyszerűbb lehetőség megnézni hogy van-e akinél működik. Ha van legalább egy ember, akkor nem a processzortípussal van baj. És hát van, lásd fenti hozzászólást például.
Akkor ötletem sincs, hogy mégis mi lehetett.
Akkor kérdező nyugodtan vedd meg, de nekem a hűtésével nem volt baj, szóval ha nem akarod húzni akkor nem kell.
Asus M5A97 LE R2.0 alaplap ez a lap jó lenne mellé?
Tudnátok még mondani proci hűtőt 5ezer körül a pcx.hu ról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!