Jó ez a processzor?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy az AMD fx 6300 mennyire jó meddig lenne jóa játszásra. Első sorban hozzáértők és felhasználók véleményére lennék kíváncsi. A válaszokat előre is köszönöm az értelmeseknek megy a zöldpacsi.2014. aug. 15. 15:45
1/30 anonim válasza:
Nem rossz, de ha halk hűtőt szeretnél, akkor az alap csere, 21 minimum a lap, ennyiből I5 is kijön.
2/30 anonim válasza:
Elég rossz, fél év után eladtam, majdnem minden játék akadt, pedig erős VGA-m volt.
3/30 A kérdező kommentje:
Akkor mit tudnátok ajánlani mert erről a prociròl túlsok a negatív vélemény. Max alaplappal (meg ha kell hűtővel) 40-45 000 ft van.
2014. aug. 15. 15:58
4/30 anonim válasza:
Kicsivel többe kerül, de tesztek alapján jó, bár én 4690-et fogok venni nemsokára.
Nem kell hozzá hűtő, de egyébként az FX-nek sosem volt hangja (csak a Warface nevű játék alatt, amit nem értek, hisz Crysis 3 alatt nem volt hangja, viszont low beállításon is ugyanannyira akadt, mint highon.)
Ez a proci nagyon jó ár/érték arányú. Ha később porcesszort akarsz váltani, akkor H97-es alaplapot vegyél hozzá.
5/30 A kérdező kommentje:
#4 Jó proci csak nekem drága ennyiba lap is kéne
2014. aug. 15. 19:20
6/30 anonim válasza:
Ennél olcsóbban viszont nincs 4. generációs proci, ami i5, i3 meg nem éri meg.
Próbáld meg beleszorítani, hidd el sokkal jobb lenne egy i5-ös proci.
7/30 A kérdező kommentje:
Tudom hogy jo csak nekem 100.000ft (+/- pár ezer) bol kene kijönnöm
2014. aug. 15. 20:14
9/30 anonim válasza:
2: Egy négymagos régi Phenommal se akad semilyen játék, neked valami más problémád volt.
10/30 A kérdező kommentje:
Még semmien most akarok össze rakni egy gépet 100k ból és eddig csak a procival nem egyeztem ki de az a baj hogy erre épül minden. Szóval ennyiből kéne mindennek beleférnie.
2014. aug. 15. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!