Nem tudom mit fejlesszek a gépemben először. Ti mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
most:
AMD Athlon 64 x2 4200+ (2,2GHZ)
2x2GB 800MHZ DDR2
Nvidia Geforce GTX550Ti
40GB IDE HDD és egy 320GB külső
nem tudom melyiket vegyem meg először,mert bár mindhez dolgoznom kell még, mindet meg is akarnám venni, de nem tudok dönteni.
AMD phenom II x6 proci 20-30k használtan (újat nem találok)
vagy
még 2x2GB ram, és akkor 8GB lesz, 2x3,5k
vagy 1 terrás vinyó, 14k
2014. aug. 15. 14:26
1/7 anonim válasza:
Ebben mindent ki kéne cserélni, csak a VGA-t nem. Én először hdd-t cserélnék, aztán procit és végül ramot.
3/7 Brenya válasza:
Az alaplapodról(és a fejlesztés okáról) nem írtál semmit.
Én a "40GB IDE HDD-t" biztos lecserélném.
4/7 A kérdező kommentje:
táp egy cooler master 550W
gigabyte m52l-s3p
inkább ezt a lapot "maxolnám ki"
mert ha új alaplapot is akarnék venni akkor a ramokat is egyből mind cserélthetném stb.
2014. aug. 15. 14:54
5/7 anonim válasza:
6/7 Brenya válasza:
Igazad van de "régi platform" lévén, nem vagyok biztos benne,hogy megéri "kimaxolni".
7/7 anonim válasza:
Már csak azért sem éri meg kimaxolni mert a régi platformokba való hardverek nem is érik meg az árukat, nem nyújtanak akkora teljesítményt amit megfizetsz, meg egy használt phenom II x6-nak nem tudhatod milyen volt az előélete így lehet h rizikós megvenni, ha csak a ramokat nézzük 4 Gb új DDR2 ram árából 8 gb DDR3-ast kapsz és azok nem csak 800 Mhz-esek. Én például nem költenék rá inkább később vennék jobb alaplapot, procit és ramokat, de a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!