Szerintetek nem hajtja ki a CPU-m a VGA-mat?
Figyelt kérdés
Hali.
Építgetem a gépemet,sajna nincs sok "manim",viszont arra lettem figyelmes,hogy LAGGOL a Fifa 11 ...
Athlon x2 250
HD 7870
8gb ram
Ctg 550
Viszont azt is megfigyeltem,hogy akkor kezd el laggolni,amint a CPU 100%-ra felpörög,alapból 80-90% között van FIFA 11 alatt,viszont amint 100-ra felugrik bumm lagg (fura módon FIFA 14 nem laggol...)
2014. aug. 15. 09:44
11/16 anonim válasza:
De ha i5-re akar cserélni, előbb-utóbb úgyis kell új lap.
12/16 A kérdező kommentje:
Úgy tervezem,hogy vagy egy 3.gen i5 később, vagy most egy pentium g3420 és később egy 4xxx sorozatú i5 (bár ezt csak akkor,ha már komplett új gép kell)
2014. aug. 15. 12:44
13/16 Osynho válasza:
igen, ha egyszer majd cserél, akkor kell uj lap. viszont irta, h meg gyűjtenie kell. tehat amig gyujt addig vagy hasznalja orbitalis cpu limittel, vagy kb 5 ezer ft beruházással durva sebesség javulást kap.
14/16 Osynho válasza:
ha meg ugyis teljes gepcseret tervezel az i5 hoz, akkor mi ertelme a pentium upgrade-nek? :-) nem lesz gyorsabb egy phenom II X4 nel, de egy csomót költesz ra feleslegesen. de a te dolgod. kevesebbet fog enni, de ez csak nem akkora szempont.
15/16 anonim válasza:
Nem költ egy csomót fölöslegesen, mert ha Phenom helyett Pentiumra fejleszt, akkor az i5-höz már nem kell majd új alaplap. Ha Phenomra fejleszt, akkor az i5 cserénél alaplap ÉS proci is kell. Tehát az alaplapot vagy most vagy később mindenképp meg kell venni. Miért ne lehetne most, ha egyszer a Pentium is a Phenom X4 környékén van teljesítményben?
16/16 Osynho válasza:
Mert írta, hogy most nincs pénze lapot + procit venni. :D Tehát a kérdés továbbra is, hogy a fejlesztésig féllábú gépet használ, vagy 5 ezerért sokat javít a használhatóságon. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!