Szerintetek nem hajtja ki a CPU-m a VGA-mat?
Hali.
Építgetem a gépemet,sajna nincs sok "manim",viszont arra lettem figyelmes,hogy LAGGOL a Fifa 11 ...
Athlon x2 250
HD 7870
8gb ram
Ctg 550
Viszont azt is megfigyeltem,hogy akkor kezd el laggolni,amint a CPU 100%-ra felpörög,alapból 80-90% között van FIFA 11 alatt,viszont amint 100-ra felugrik bumm lagg (fura módon FIFA 14 nem laggol...)
Ez mind logikus nem? A processzor akkor kezd instabillá válni, ha eléri a határait, nos a 100%-ék eléggé határközeli... :-)
Az meg, hogy egy újabb program jobban megy, nem csoda, hiszen ott már talán rájöttek, hogy mit csesztek el az előző verzióban, azaz ez már jobban van megírva!
Arra mérget vehetsz, hogy ez a régi Athlon X2 nem hajtja ki a HD7870-et.
Ez alapján még egy HD7770-et sem:
Márpedig a tesztben szereplő Phenom X2 még erősebb, mint az Athlonod.
Nem fejeztem be a gép építését.
G3420-at akarok venni,és amint kevéske lesz 3.gen I5-re váltanék...
Csak ez megint idő függvénye ,hiszen a szakmai gyakorlaton elenyésző amit kapok pénzt,de viszont ugyanaz a cég mellette diákmunkai viszonyban is alkalmaz,ami már jobb mert a diákmunkai fizetés+ösztöndíj+ az "apró" a szakmai után az kb. 160 havonta,csak ebből min.120 a lakhatás (mindennel együtt)
Ergo kb.40-et tudok havonta.
Igaz mondó
Mikor mész már el erről az oldalról??!!!
Ekkora hülyeséget már megint...
''Ez mind logikus nem? A processzor akkor kezd instabillá válni, ha eléri a határait, nos a 100%-ék eléggé határközeli... :-) ''
Az már régen rossz, ha egy processzor instabil.
Egy processzor, ha nincs tuningolva, vagy nem hibás, tehát normális esetben 100% terhelésen is ugyan olyan stabilan kell működnie, mint amikor csak 50%-on van terhelve.
Szóval ne itt oszd már megint a hülyeségeidet...
Kihajtás elég tré szó rá,főleg ha 1080p-ben játszol.
Viszont processzor limited van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!