Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » PCX szerviz mennyire gyors?

PCX szerviz mennyire gyors?

Figyelt kérdés
Holnap viszem vissza VGA-mat, mivel úgy tűnik, hogy elromlott (elkezdett csíkozódni a kép, jött egy grey screen of death, aztán lefagyott az egész, nem reagált semmire, restart és Win 8.1 loading képernyő után be se jön már a login képernyő. Kicseréltem VGA-t és megy minden). Szóval beadom gariba és a kérdés az, hogy kb. mennyi ideig ülnek rajta, illetve milyen eredmény várható? Megjavítani gondolom nem igazán lehet ezt, cserélni sem nagyon tudják, mivel az adott VGA-t már nem árulják, szóval sok mindent nem tudnak kezdeni vele, miután letesztelték meg átnézték. Mire számítsak?
2014. aug. 13. 23:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Én 3 napja küldtem vissza, még semmit nem írtak/nem hívtak.

Sok helyen olvastam, hogy nem reagálnak semmire, 2 hónap után sem.

2014. aug. 13. 23:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát azért az a 60 nap elég szélsőséges eset lehet szerintem.
2014. aug. 13. 23:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Öcsém sajnos idén összehozott egy pech szériát, három hibás termékbe is beleszaladt a PCX-ből (nem az ő hibájuk persze, egyébként wifi kártyáról, egérről meg vmi hasonló apróságról volt szó), és mindhárom esetben hetekig ültek felette. Ez ugyan disztribútortól is függ, de én a helyedben nem napokra készíteném magam...
2014. aug. 14. 00:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Raktam már náluk össze pc-t, a winyo és az alaplap gyári hibás volt. Szóval nem csak én voltam ilyen balszerencsés...
2014. aug. 14. 00:47
 5/6 levis56 ***** válasza:
Harminc nap a kötelező arra hogy válaszoljanak javítsák vagy cseréljék,ki is használják ezt az időt,nekem az új lapom nem kezelte a VGA-t minden más jó volt,de proci foglalat elhajlott tüskére hivatkoztak,visszaküldték,hogy kicserélték kb 3 hétre ugyanazzal a hibával,mire megfenyegettem őket fogyasztóvédelemmel,perrel mire visszakaptam a pénzt. Rendelés után szarnak a garanciára a míg tudnak trükköznek.
2014. aug. 14. 07:23
 6/6 kérdező.. ***** válasza:
Én pontosan ilyenek miatt rendelek inkább iponról.
2014. aug. 14. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!