Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szervizek ide haza!?

Szervizek ide haza!?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tényleg ennyire brutális a garanciális szerviz lehetőségek idehaza!?

Egyik ismerősnek van egy occó táblagépe, arra pont elég amire neki kellet.

A tápkábel csatlakozója 1 hónap használat után megadta magát és kontaktuhibás lett,

javasoltam neki vigye vissza, és garanciálisan javíttassa...

Le is adta, és ment a garancia szervizbe, onnan majd kapja válasznak hogy a javítás nem garanciális,

mert valószínűleg leeset, és csak térítésért cserébe lehet javítani....

(Soha nem eset, mert úgy vigyáz az ilyen dolgaira mint a hímes tojásra, de kifizette...)

1 hónap elteltével vissza kapta, majd most használta volna.

Azon felül hogy kicserélték a töltőt, egy össze rakatot valamire, ami kiesik az eszközből.

A kijelző is vibrál, elfakul (nem sötétedik, hanem a színek szürkés árnyalatba átmennek)

Kicsit utána néztem, a töltő hiba típus hiba, 10-ből 3~4 eszköznél előfordul.

A kijelzőre nem találtam semmi precedenst, valószínűleg a szervizben cseszték el.

Most vissza küldte ismét szervizbe elég csalódottan.

Nekem rég kellet bármit is javíttatnom. (szerencsémre)

Ide haza ennyire vacak a multiknál is a szervizeltetés!?

Üdv.

2014. aug. 9. 20:11
 1/1 anonim ***** válasza:

Igen, ennyire vacak itt a szervizelés.

Én novemberben adtam be a Samsung Galaxy Mini telefonomat, mert a wifi kinlódott benne és fagyott.

Visszakaptam azzal, hogy szoftvert frissítettek rajta és a wifi modult is kicserélték, de néhány nap múlva ugyanazokat a hibákat találtam, szóval egy egyszerű gyári resettel elintézték, amit itthon többször is megcsináltam.

2014. aug. 9. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!