Miért nem ismeri fel a Grafikuskártya a Drivert? SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
Van egy Nvidia Geforce GTX260OC-m beteszem a gépbe,működik meg minden De nem ismeri fel a Drivereket..sokat próbáltam már,egyiket sem ismerte fel...Mitől lehet ez? Hogy lehet meg javítani??? NAGYON FONTOS LENNE!!!! Előre is köszi!2014. aug. 12. 21:22
1/4 anonim válasza:
Mi az, hogy nem ismeri fel a drivereket?
Nem lehet feltelpíteni a GeForce drivert?
2/4 A kérdező kommentje:
Dehogynem!.. Fel telepíti a drivert..a gép újra indul aztán ugyan olyan mintha nem telepítettem volna fel semmit.. A Grafika tulajdonságainál nem írja a grafika nevét hány MB meg stb..
2014. aug. 12. 22:26
3/4 anonim válasza:
Nyisd meg az NVidia Vezérlőpultot és a bal alsó sarokban kattints a rendszerinformációkra. A felugró ablakban szerintem láthatod, a videoeszközök (kártya, monitor) adatait.
De ha az eszközkezelőben megnyitod a videokártyák fület, akkor ott is megtalálsz minden információt.
4/4 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy meg sem nyissa az Nvidia vezérlőpultot..
2014. aug. 14. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!