Elég lenne ez az SSD a laptopomba?
Szeretnék egy SSD-t a laptopba/Sony Vaio FZ21E
Sata II csatlakozóval rendelkezik az alaplap.
A kiszemelt SSD típusok: Kingfast KF2501MCM 32GB vagy Kingfast KF2710MCJ14 32GB
Csak internetes játékra használom a gépet.
Oprendszer Win 7
Elegendő a leírt SSD-k valamelyike,vagy komolyabbat,drágábbat kell vennem?
Ha elegendő,akkor melyiket vegyem,ha nem elegendő ,akkor milyet vegyek?
Vicces vagy 1.
Én a laptopomat 40 gigás vinyóval úgy használom, hogy van rajta egy XP és egy Win 7 és tökéletesen elég arra, amire használom.
Szóval kedves kérdező. Ha különösebb dolgokat nem töltesz le rá, pl. filmek, játékok, nagyobb programok, akkor elég lesz neked, de én a biztonság kedvéért legalább egy 60 gigásat vennék.
Előző vagyok.
Szerintem megfelelő, de én nem hallottam sokat erről a Kingfast gyártóról, szóval én inkább nem arra bíznám az adatokat.
Ez már inkább használható.
Nem viccelt az első, 32 GB tényleg tyúkfing egy Windows 7-nek. Felrakod a rendszert, néhány programot és máris oda van több mint 20 giga. Ezen kívül bele kéne számítani az Windows Update -et, ideglenes internet fájlokat, stb. Ráadásul az SSD élettartamának megőrzése érdekében 10-15% -ot üresen is kéne hagyni.
Másból se fog állni a számítógép használod, mint napi szintű takarításból, és küzdelemből, hogy helyet szabadíts fel, még akkor is ha csak netezésből áll a használat.
120 GB -nál kisebb SSD -t, csak a mazochisták vesznek.
120 GB +1!
Nekem még nagyobb programok nélkül is 30 GB a C meghajtón elfoglalt hely, de én tényleg odafigyelek rá, hogy ne kerüljön szemét a gépre.
G.
#8!
"Win 7-el és rajta van minden
program, ami kell. Így nekem
9GB-ot foglal az egész úgy, hogy
van legalább 100 zeném, amik
320kb/s minőségűek."
???
9GB?, ezt megnézném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!