Sokat számít + két ventilátor?
a gépházban lenne elől lent és az oldalán
sokat segít a hűtésben?
a gépház Kolin CXAP 28OP
ebben gyárilag elől lent és az oldalán van ventilátor
alaplapom asrock n68c-s ucc
cpu amd phenom x4 9600BE a hűtés egy lc power lc-cc-95
ram 4gb ddr2
videókártya gigabyte radeon hd 6770
tápegység cooler master thermal master 500w
és a tápnak,cpunak,vid.kártyának lefelénéz a ventilátora
"ebben gyárilag elől lent és az oldalán van ventilátor"
Nem inkább ventilátorhely? Érdekes lenne egy 6000 Ft-os ház gyárilag 3 ventilátorral.:)
Gyárilag elöl van benne 1 venti, hátra tegyél még egy 120mm-est, oldalra felesleges.
Ő én ezt a "elől lent" 1db-ra értettem bocsi! :D
ezt a "hátra tegyél" úgy értsem hogy a táp és a cpunál? legyen tehát ezeknek adja a friss levegőt? vagy forgassa az az fordítva tegyem a ventilátort?
és ha ott az oldalán gyárilag van akkor az felesleges? semminek nem ad hűtést?
mert igazat megvalva jobban tetszik oldalt a venti :D
Gyakorlatilag semmit se ér az oldalsó. Több VGA-nál lehet hogy van értelme, de amúgy többet ér máshol.
Elöl és alul (és oldalt) bemegy a levegő, hátul és fent kifúj:
Köszönöm a képet,csak sajnos én nem így birom rendezni a dolgokat mint a kép alapján.
annyit birok tenni hogy,az oldalt lévő ventilátort a hátuljához teszem,
gondolom azt meg fordított helyzetbe tegyem hogy kifújja?!
sanjos az alaplapomra 3 ventilátort tudok csatlakoztatni de abból már 1-et el vesz a proci hűtő.
akkor az enyém úgy fog kinézni hogy,
elől egy venti és hátul.
csak nekem a táp,cpu,vid.kártya ventije ugye lefelé néznek így a hátsó ventivel kell gondolkodni hogyan tegyem be,ilyen esetbe befelé fújja a levegőt vagy ki?
mert a képen kifele fújja,de nálam nincs annyi ventilátor és a hardwerek ventije is máshogy vannak. (így lehet elrendezni) a cpu ventijét nem fordítom meg mert, akkor szembe néz a táp ventijével és így elszívják egymástól.
és ezért gondoltam arra hogy,az oldalán benne hagynám a ventit és friss levegőt fújjon a cpunak de ha semmi értelme akkor fel rakom hátulra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!