Hogy hackeljem meg a nyomtatómat? (HP 5150 tintaszint)
Vettem bele utántöltött patront. Egy darabig jó volt, majd a nyomató egyszer csak azt vette a fejébe hogy kifogyott a tinta. Ez nem igaz, az előző oldalt még szépen kinyomtatta. De azóta semmire sem hajlandó. Korábban az eredeti patronokkal még ilyenkor is elműködött egy darabig.
De most sem az újraindítás, sem a patron ki és berakása nem segít.
Hogy lehetne azt elérni, hogy a tintaszint kijelzése csak tájékoztatás legyen, és ne rendelkezzen beavatkozási joggal a szoftver a hardverre, ebben a tekintetben?
Milyen jogon szól bele egyáltalán?
Hogyan hackeljem meg a nyomtatót?
Lejobb megoldás, idézem "tépd ki a falból a nyomtatót, és vágd ki az ablakon, utána hajts rá 4x kocsival motorral"
De a napnak 3 válltakozásával. oké?
ez alapján tudod resetelni a patron chip-jét :
én ugyan ilyen módeszerrel ( de nem ezzel a leírással ) reseteltem mindig a 21/22-es szintén hp-s patronokat... miután elvégezted a resetelést és sikeresen megcsináltad újból teli patronnak fogja jelezni azt amit előzőleg visszadobott hogy üres
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!