Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » I5 (vagy FX) + gépösszerakási...

I5 (vagy FX) + gépösszerakási kérdések?

Figyelt kérdés

Hali.

Új gép vásárlása előtt állok,mivel sikerült beszereznem egy R9 280x-et.

Viszont a 4. generációs i5 nekem drága lenne.

Arra vagyok kiváncsi,hogy elég lenne-e az elkövetkezendő 2-3 évben egy i5 2400/2500,és kitudná-e hajtani a 280x-et,illetve mivel csak 1333-as ramot kezel ezért nem lenne nagy hátrány,hogy csak ekkorát tennék mellé?

Vagy inkább vegyek fx8320-at?

2014. aug. 11. 12:52
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Az a CPU gyenge ahhoz a kártyához. Legalább I5 4440 vagy Fx8320. Én az utóbbira szavazok, mert kb akkora a teljesítménye mint az intelnek, de olcsóbb. igaz, ebben benne van az is hogy többet fogyaszt az amd, de amire az intel visszahozná a +ráköltött árat fogyasztásból, addigra úgy is lecserélnéd.
2014. aug. 11. 12:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem i5-4440 + H97-es alaplap, vagy csak H87-es.

2. generációsat azért nem vennék, mert akkor 100%, hogy kuka az alaplap is a következő cserénél.

H97-be jó lesz a következő generáció is (Broadwell). Meg ugye később cserélheted i7-re is, amikor már lejjebb megy az áruk (2-3 generáció/év múlva pl.).

Az i5 drága?

Az FX + jó minőségű tuning lap + jó hűtő szerintem legalább annyira jön ki.

A szorzózárás i5-ökhöz (i5-4440 pl.) pedig bőven elég a gyári hűtő + egy közepes lap. Én ezt választanám...

2014. aug. 11. 12:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Használtan tökéletes vétel egy i5-2500 25 ezer környékén.
2014. aug. 11. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!