Mi van olyankor ha, a számítógépemet be kapcsolom,5-6 másodpercig megy, és leáll?! A kérdőjelet muszáj oda tennem (többi lent)
Figyelt kérdés
Ha megint be akarom kapcsolni,akkor már nem kapcsol,be.. csak akkor ha ki húzom a konnektorból,és vissza,akkor megint be kapcsol 5-6 másodpercig..Mi lehet a baj ? sürgős2014. aug. 10. 21:31
2/29 A kérdező kommentje:
már próbáltam, de ugyanazt csinálja
2014. aug. 10. 21:33
3/29 anonim válasza:
Tápegységhiba! Ez minimum egy 10.000 ft-ba fog fájni neked!
4/29 A kérdező kommentje:
de próbáltam más tápot is, de azzal is ipp ezt csinálja
2014. aug. 10. 21:37
5/29 anonim válasza:
ramot tedd át másik foglalatba nekem ez volt a gond, nekem hdd-t mondtam és vettem egy újat fölöslegesen, amikor vele is azt csinálta kiszedtem mindent vissza másik slotba tettem a ramot stb
6/29 A kérdező kommentje:
már azt is próbáltam hogy másik slotba teszem a ramokat
2014. aug. 10. 21:39
7/29 anonim válasza:
Szegyél le mindent csak a videó kártya maradjon kapcsolatba a monitorral
tehát hdd és optikai meghajtókat húzd ki az alaplapbol és a táp bol
8/29 A kérdező kommentje:
úgysem meg, most próbáltam :(
2014. aug. 10. 21:51
9/29 anonim válasza:
Akkor nagy a hiba és ramok nélkül ?
10/29 A kérdező kommentje:
azt is próbáltam
2014. aug. 10. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!