Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A laptop DVD olvasója spontán...

A laptop DVD olvasója spontán kinyílik magától, miért?

Figyelt kérdés
Van egy egy éves ASUS laptop. És az a gond, hogy már a kezdetektől fogva internetezés közben kinyílik a DVD olvasó! Olvasol egy cikket, hirtelen felpörög a gépben a kis lemezforgató fej, majd megáll, és kilöki neked a tárcát, hogy rakj bele CD-t. Ezt véletlenszerűen csinálja. Mitől lehet? Nem vírusos, mert már vagy 2x futtattuk rajta!

#DVD #laptop #olavasó
2014. aug. 10. 20:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Valószínűleg fizikálisan hibás. Nem nagyon találkoztam olyan szoftverrel, ami ilyet produkál.

Ha garis még csere. Nem érdemes vele vacakolni. Vírus ilyet nem okoz(hacsak nem jó humorral megáldott egyén írta)

Régen a Samsung belső írók voltak ilyenek...Minden éjszaka, vagy 20x kinyitott, csukott.....kuka. :)

2014. aug. 10. 20:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm! Ja még annyi, hogy van amikor nem akar kinyilni! Megnyomjuk a gombot, de nem csinál semmit. Tegnap 3x nyomtam rá, mire rájött hogy nyitni kellene!
2014. aug. 10. 20:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Akkor pláne sőt csere. Nagy bajt nem okoz ugyan, de kellemetlen. Főleg ha van mellette egy kv-s pohár :)
2014. aug. 10. 20:58
 4/11 SimkoL ***** válasza:
Csak internetezés közben ? Szoftveres hiba is lehet mivel programkódból csak egy sor - függvény - kinyitni / bezárni.
2014. aug. 10. 21:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Kontra: Pici feszültség a nem megfelelő helyre = Kinyit/Bezár... :) Nem gondolnám szoftveresnek, inkább a gép fizikai terhelésétől lehet( Youtube videó pl.) Valami valahonnan feszültséget ad. Én erre tudok gondolni.
2014. aug. 10. 21:15
 6/11 A kérdező kommentje:
Kicsit félreérthető voltam, nem csak internetezés közben nyílik ki! Ha az office-ban dolgozok van amikor kinyílik. Teljesen véletlenszerűen, mindentől függetlenül Van, amikor 1 hétig semmi baja, van, amikor 1 nap 6x csinálja! Eredeti win7 van rajta, eredeti office-szal.
2014. aug. 10. 21:18
 7/11 anonim ***** válasza:

De ha végigkövetjük ezt a menetet, hogy szoftveresen csinálja, akkor érdemes megizzasztani valamivel.

Bár két böngésző biztos van a gépen. Ki kell próbálni más böngészővel is. De meglepődnék, ha ez lenne, de nem lehetetlen.

2014. aug. 10. 21:19
 8/11 A kérdező kommentje:
Explorer az alap, meg a google chrome van rajta! Demondom. Független attól, hogy mit csinálunk rajta, kinyílik időnként! És igen, elhiszem, hogy nem lehetetlen, hogy a böngésző miatt csinálja ezt. Én egy programot használtam, itthon, hogy tudjak játszani az ismerőseimmel! Rá 2 napra, az egész lakásban elment az internet, minden gépen. Én az enyémről leszedtem a programot, visszajött megint az internet.
2014. aug. 10. 21:22
 9/11 anonim ***** válasza:
:) Az biztos nem attól volt.... :)
2014. aug. 10. 21:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Én a kicserélést favorizálnám. Valami elektromosan nincsen rendbe vele...
2014. aug. 10. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!