Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem jelenik meg a kép a...

Nem jelenik meg a kép a monitoron, tudnátok segíteni? További információ lent.

Figyelt kérdés
Pár hete lett kicserélve a vga mert az elöző tönkrement. Ma bekapcsoltam a gépet és 5 perc netezés után a kép elment majd egy kék hattér jelent meg üzenetekkel ( ellenőrizem a hardvert stb és utána újra sötét lett a monitor. Majd újra akartam indítani de egy hosszú ismétlödő sípolás jelentkezett. Most megint a vga ment ki vagy a ram , alaplap, vagy a memóriával van a gond a sípolása miatt?

2014. aug. 10. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen alaplap és mennyit sípolt? Milyen vga?
2014. aug. 10. 15:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Radeon R7 250x videókártya , az alaplapot nem tudom most sajnos megmondani és egy hosszú ismétlődő sípolás
2014. aug. 10. 17:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Az én alaplapom csipogó könyvében ez van írva "Ismétlődő hosszú hangjelzések: A RAM-memória nem megfelelően lett csatlakoztatva az alaplaphoz"

de a tiéd egyszer sem biztos hogy olyan mint az enyém ezért lenne jó ha tudnád a típusát mert akkor felismernénk a hibát.

2014. aug. 10. 21:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Megnézem amint tudom ma , viszont a ramot kivettem a helyéről mert úgy láttam hogy nincs rendesen a helyén de mikor újra bekapcsoltam továbbra is sípolt hosszan és nem jelent meg semmi a monitoron :( .
2014. aug. 11. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!