Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezzel így miért csak ~ 35 fps...

Ezzel így miért csak ~ 35 fps van?

Figyelt kérdés

Üdv.

Oké,hogy a Watch Dogs a 2014-es GTA IV optimalizáció terén .

De ennyire optimalizálatlan lenne?

Tuningoltam nem keveset a gépemen,és éppen hogy csak élvezhető ,amellett hogy komplett kandalló lehetne az egész...

a gép: mielőtt valaki belémkötne igen asus mániás vagyok.

asus sabertooth z77

i5 3570k 4,2ghz Zalman LQ310 vízhűtés

2x4gb Corsair ram

ASUS R9 280X DCU 2-es hűtéssel gyári 970mhz-ről 1100-1130 körül tartom bár sajna stabil 75 fok ekkora órajelen 1-1,5 óra játék után.

2014. aug. 10. 13:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Frissek a driverek? Élsimítás rajta van? (Ha igen, akkor azt vedd le) Milyen beállításon megy?
2014. aug. 10. 13:28
 2/5 A kérdező kommentje:

Frissek,automatikusan frissítem őket.

ULTRÁN vinném.

2014. aug. 10. 13:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezek szerint! Megvalaszoltad a kerdesed! Ennyire optimalizalatlan!
2014. aug. 10. 13:29
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem egy nagy játék,szép grafika de kb. ennyi...

GTA V-t várom,de már "nagyon" igénylem ezt a fajta játékot,szerintem a Watch Dogs egy szebb grafikás GTA 4...

2014. aug. 10. 13:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez a játék egy vicc,mindenkivel elhítették mennyire szép lesz a grafika,és a felét se mutatja! Este szép de nappal ronda,és még optimalizálatlan is? Hmm kukába való! Amúgy se egy nagy szám mert elrontották,sokkal többet ki lehetett volna hozni a hackerkedésből,erre nem nyomkoszd egy gombot és kész.
2014. aug. 10. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!