Lesz bármi gond ezzel a konfiggal?
FSP RAIDER 650
ZALMAN Z11 Plus
Scythe Ashura Shadow
4x4 Kingston HyperX Blu 4GB
SAPPHIRE R9 290X
AMD FX 8350
GIGABYTE 970A-UD3P
Ezzel a konfiggal lesz bármi baj az ég adta világon? (Nem, nem cserélek intelre) Nagyon fontos lenne :D Nem szeretnék újra vásárolni, ha valami rossz lenne.
8320-at vegyél.
Egyébként nem lesz semmi.
Az meg, hogy nem cserélsz intelre, azt meg nem értem.
Ugyan ilyen áron egy erősebb gépet tudnál venni, mert gondolom játékra kell (gyk-n a konfigok 90%-a játékra kell).
Ennyiből lazán kijön egy i5-ös konfig, egyszerűen nem értem, hogy miért nem azt veszel, amikor azzal erősebb lenne.
Ha már azt is megkérdőjelezed, hogy jó-e ez a konfiguráció, akkor egyszerűen nem értem, hogy mi bajod van az intellel.
Jó processzor a 8320, de játékra használt gépbe én nem ezt választanám. Inkább olyan gépbe raknám, ahol olyan alkalmazásokat használnak, ami profitál a sok szálból.
Játékoknál vannak bajok az FX-ekkel, Droppok, mikrolaggok, amik magának a processzornak a felépítéséből adódnak.
Na ezt írhattad volna :D
Nem gépelek itt feleslegesen.
Akkor viszonylag jó lesz :)
650-es tápnak elég nek kell lennie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!