Van-e valami gond ezzel a konfiggal, illetve működőképes-e teljes mértékben? Gamera használnám!
Figyelt kérdés
ebben gondolkoznam, észrevételek illetve bármi hozzáfűznivalót meghallgatok! Illetve szeretném tudni hogy nem tévedtem és minden kompatibilis egymással!!!!!!
Válaszaitokat előre is köszönöm!!
2013. aug. 31. 03:04
1/3 anonim válasza:
Jobban járnál ha iponról vagy pcx-ről raknál össze gépt mert ott olcsóbb...itt iszonyatosan túlvannak árazva...annak a hd 7870 árán pár ezresér többért 7950-van ami sokkal jobb. Én a hejedben hanyagolnám az edigital oldalt, maga a gép szerintem jó
2/3 anonim válasza:
Ratyi megbízhatatlan a táp.
Alaplap meg sima M5A97 R2.0 legyen
3/3 A kérdező kommentje:
MIlyen tápot ajánlasz hasonló árkategóriában? az az egyetlen gondom hogy külföldi vagyok és nekem csak ez az üzlet van közel, + ha áfázom elég sok pénzt visszakapok ugyhogy mindenféleképpen megéri.:) nemértem az alaplalppal mi a gond? És miért jobb a másik kártya? igy sajna nemtudom, megköszönnék konkrét linkeket! Szeged környékén tudok csak vásárolni nagyjából. Vagy ez az iPon található szegeden is?
2013. aug. 31. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!