Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alaplapi driver gond? Elég...

Alaplapi driver gond? Elég csak a hangkártya és a hálózati driver?

Figyelt kérdés
Nos az a helyzet hogy elromlott a DVD íróm és ezért pendrive-val kell újraraknom a Windowst. Most Win7-em van, de Win8-cat szeretnék felrakni. Nos, ezáltal le kell töltenem előre a drivereket. Az alaplap honlapjára felmentem(típus: MSI 760GM-P23 FX) és le akartam tölteni a drivereket, de láttam hogy Win 8 64 bitnél csak a hangkártya és a hálózati driver tölthető le, míg Win7-nél van még nagyon sok. Nos az a kérdésem, hogy elég-e ez a kettő amit a Win8-hoz kell letölteni(hangkártya,hálózati) vagy maradjak a Win7-nél mert más is kell azon kívül? Előre is köszi a válaszokat.
2013. aug. 29. 14:15
 1/2 soccerway ***** válasza:
elég a háló driver, utána már lesz net és azt töltesz le amit akarsz.
2013. aug. 29. 14:30
 2/2 P.O.C. ***** válasza:

Valószínűleg azért van így, mert a többi összetevőt a Windows 8 automatikusan fel fogja ismerni, és ezt a MSI mérnökei betervezték, mikor közzétették a Windows 8 drivereket az alaplapodhoz.

Egyébként az AMD oldaláról még annál frissebb chipset driverek is letölthetőek:

[link]

2013. aug. 29. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!