Mennyibe jönne ki egy vízhűtés egy Sapphire R9 280x-re?
Figyelt kérdés
2014. aug. 9. 20:08
1/7 anonim válasza:
Felesleges lenne rá vízhűtés. A pumpája és a radiátorára szerelt venti hangossabb lenne mint a gyári hűtése.
2/7 anonim válasza:
Mellesleg annyiba kerülne hogy azt a pénzt inkább videokártyába fektetnéd bele... GTX 780/GTX 780Ti-t kapnál..
3/7 anonim válasza:
Félreértések elkerülésének érdekében előre szándékomban áll jeleznem a nagyérdemű publikumnak azt a tényt hogy az előző válaszom előtt egy úriember szólt vala ;)
4/7 anonim válasza:
#1. Vagyok. Igen, történetesen hím vagyok, erre ráhibáztál;) Bár 50%-os esély mellett nem volt nehéz.:)
5/7 anonim válasza:
A szó amit feltűnően,a kedves válasza kedvéért óhajtottam kihagyni,eme szó: különböző..
Mellesleg teljes mértékben fent állt annak az esélye hogy, Ön valójában hölgy,bár számomra válaszának mondandója nem volt meglepő :)
6/7 anonim válasza:
Jobb szóvakkal szólva: egy másik..
Lord,remélem megbocsájt :)
7/7 anonim válasza:
szavakkal...
Na minden komolyságot és egyéb nyelvezeti és fogalmazási biszbaszt félrerakva ideje lenne aludnom mielőtt még több hibát követek el.. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!