Új számítógépet raktam össze gépösszerakoban (Online) PCX nél. Én magam fogom összerakni ha megrendeltem. Szerintetek megfelelő gamer pc-t raktam össze? Keret 100e volt kicsit meghaladtam szerintem jól sikerült. Megfelelő összhangba fognak müködni?
Persze, működne.
Játékra lenne a gép?
Én személy szerint sokallom a 8 giga ramot, ha csak játékra használnád, akkor bőven elég lenne 4 giga is.
Illetve videókártyából inkább valami erősebbet néznék, mondjuk ezzel már jobban boldogulnál [link]
Tápból is jobb lenne egy csere mindenképpen, mert az a táp jobbik esetben csak nem indítja el a gépedet, rosszabbik esetben viszont tönkre is vághatja az egészet.
Szóval én elgondolkoznék ezen, szerintem mindenképp megérné [link]
Alaplap régi chipsetes gagyi vacak,nem jó FX alá.
VGA gyenge
100 ezerből nem veszünk 8GB RAM-ot.
HDD Green
Táp hulladék
#6 100e tudsz jobbat ajálani szívesen meghallgatom
#8 1920x1080
Köszönöm a véleményeket többiektől is.
#5. vagyok.
Szerintem ezzel sokkal jobban járnál:
tudom, kissé túlmentem a kereten, de ez mindenképp jól fog működni. Esetleg az alaplapot veheted azt, amit te kinéztél, mert azzal is megy az FX proci, tudom, mert én is 760-as chipsettel viszem az FX4100-at. Csak azért a 970 mégis jobb erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!