Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HDD csiszoló (flex)?

HDD csiszoló (flex)?

Figyelt kérdés
Van egy felesleges merevlemezem és hasznosítanám.7200 RPM-es.Kérdésem tehát az lenne hogy a flex korongot stabilan lehetne-e rögzíteni.Másik kérdésem az lenne, hogy akkumlátorról külön a 12 és 5 volt potméterrel való vezérlése lehetséges-e.

2014. aug. 8. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Semmit sem fogsz vele csiszolni. Maximum egy-két karcot ejteni a felületen.
2014. aug. 8. 19:50
 2/7 anonim ***** válasza:
A vezérlés lehetséges, de nem vagyok benne biztos, hogy stabilan tudnád rögzíteni a korongot. Nem beszélve arról, hogy egy flex korong cseppet nehezebb, mint az a lap, ami a HDD-be van.
2014. aug. 8. 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Phraan, szerintem nem arra gondoltál, amit ő szeretne :D
2014. aug. 8. 19:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem kivitelezhető a korong súlya és ellenállása miatt. :)
2014. aug. 8. 19:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Az nincs kizárva.

Én "asztali ventillátort" csinálnék belőle. :)

6/7 anonim ***** válasza:
Kreatív ötlet, de gondold végig, hogy egy flex (A legkisebb, leggyengébb leggagyibb) milyen teljesítményű motort tartalmaz, és saccold meg, hogy ehhez képest a vinyó motorjának a teljesítménye mekkora.
 7/7 A kérdező kommentje:
Én legelőször arra gondoltam hogy megtoldanám a tengelyt és bőven elférne a legkissebb korong is.Nem a vasvágóra hanem a csiszoló papirosra gondoltam.Köszönöm az eddigi válaszokat.
2014. aug. 8. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!