Asus Nvidia Geforce 210 1GB-os videókártyát vettem (új) és a cpu-z program azt írja hogy a vga memória 512?
Lehet hogy frissíteni kéne a Driver-ét? és ha frisítem nő az élményindex (win7).
játékra és 3d__5.5
aero asztali__3.4?
Egy kicsit konkretizáld kérlek. Majdnem fullHD-n mennek, mediumon, majdnem mediumon mennek FullHD-n, vagy majdnem mennek FullHD-n, mediumon. :D
Bár ha 24 fps-re hivatkozol, ami felett már "nincs szaggatás", akkor valószínűleg az utolsó verzió valósul meg. Én pl. szeretem stabilan 40fps felett tudni a sebességet, azonnal észreveszem, ha bemegy 30 alá. Egyszerűen bántja a szemem és érződik a játékok kezelhetőségén.
Megjegyzem, nekem HD7850-em van és egy HD5770-et cseréltem le rá, mert nekem már kevés volt, amit nyújtott. Márpedig az még mindig kétszer körbeveri a 9800Gt-t. Még így is kompromisszumokat kötök a normális sebességért.
ennek a kártyának teljesen mindegy, hogy 512mb, vagy 1gb.
Ugyan olyan hulladék marad, ha 1gb van benne.
Ezeket meg sem érdemes venni, inkább használtan vennék.
Játékra meg egyszerűen alkalmatlan.
igen, 24 Fps fölött nincs szaggatás, de lehet érezni, hogy kevés az FPS. Nagyon régóta játszok Cod MW2-vel multiplayerben, és érződik a 30 és a 60 között.
Egyszerűen sokkal folyamatosabbnak érződik.
Mondjuk 130 meg mondjuk 200 között már valóban nem érződik semmi
viszont a 14-17 fps az semmi.
Az diavetítés kb.
Én amikor a kártyámra régen ráengedtem egy benchmarkot, és folyamatosan 15 fps körül ment a kép, azt rossz volt nézni.
Egy idő után megfájdult tőle a fejem is.
Hát, nem tudom, ilyen szabványos felbontás nincs.
Ha régi négyzetes monitor, akkor 1600*1200.
Ha wide 16:10, akkor 1680*1050.
Ha wide 16:9, akkor 1600*900.
De 9800GT-vel én már egyiknek sem mennék neki. Legalábbis a Metro Last Light elég hihetetlenül hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!