Honnan lehet tudni egy olyan hardvernek a fogyasztását, aminek nem írják a hivatalos oldalon?
Ennek a terméknek szeretném megtudni as fogyasztását, hogy tudjam elég-e 550W táp GTX 780, i5 4690, MSI H97 Gaming 3 lappal, 16GB memóriával, és ezzel, aminek persze nem írják a fogyasztását sehol.
A konfig többi részét azért írtam le, hátha ti tudjátok, hogy elég lehet-e egy 550es táp.
Ja, és még lenne mellé egy Asus DRW21FST író és később még egy BluRay író is (mellé).
Meg 2 darab házventi, konkrétan ilyen: [link]
Seasonic 620W vagy elég XFX TS 550 vagy valami hasonló?
Az a Seasonic el fogja bírni.
Viszont VGA-ból én inkább egy R9 290X-et vennék.
Ugyan annyi/olcsóbb, mint a 780, de erősebb.
Mire kell 16Gb memória? Játékokra jelenleg felesleges.
Adobe-hoz. :)
Igazából nem GTX 780-at veszek, hanem vagy 660-at, vagy lehet, hogy megelégszem egy 750/750Ti-vel, csak azért írtam 780-at, hogy ha esetleg veszek egy erősebbet, azt is elbírná-e.
Ez a táp is jó lenne hozzá neves gyártó műhelyéből származik,moduláris,80 plus bronze és tényleg megbízható és nehéz is tehát van benne enyag rendesen :)
Link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!