Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Honnan lehet tudni egy olyan...

Honnan lehet tudni egy olyan hardvernek a fogyasztását, aminek nem írják a hivatalos oldalon?

Figyelt kérdés

Ennek a terméknek szeretném megtudni as fogyasztását, hogy tudjam elég-e 550W táp GTX 780, i5 4690, MSI H97 Gaming 3 lappal, 16GB memóriával, és ezzel, aminek persze nem írják a fogyasztását sehol.

[link]

A konfig többi részét azért írtam le, hátha ti tudjátok, hogy elég lehet-e egy 550es táp.

Ja, és még lenne mellé egy Asus DRW21FST író és később még egy BluRay író is (mellé).

Meg 2 darab házventi, konkrétan ilyen: [link]

Seasonic 620W vagy elég XFX TS 550 vagy valami hasonló?

2014. aug. 8. 09:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Az a Seasonic el fogja bírni.

Viszont VGA-ból én inkább egy R9 290X-et vennék.

Ugyan annyi/olcsóbb, mint a 780, de erősebb.

Mire kell 16Gb memória? Játékokra jelenleg felesleges.

2014. aug. 8. 09:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Adobe-hoz. :)

Igazából nem GTX 780-at veszek, hanem vagy 660-at, vagy lehet, hogy megelégszem egy 750/750Ti-vel, csak azért írtam 780-at, hogy ha esetleg veszek egy erősebbet, azt is elbírná-e.

2014. aug. 8. 09:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez a táp is jó lenne hozzá neves gyártó műhelyéből származik,moduláris,80 plus bronze és tényleg megbízható és nehéz is tehát van benne enyag rendesen :)

Link: [link]

2014. aug. 8. 12:39
 4/4 anonim ***** válasza:
bocsánat nem moduláris *
2014. aug. 8. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!