Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gyári hibás a videokártyám...

Torro Botond kérdése:

Gyári hibás a videokártyám vagy csak nem bírja a tápom?

Figyelt kérdés
Tegnap megjött a videokártyam egy Asus R9 280 amit ma beszereltünk de egyszerűen a monitor nem indult el(Fx 6300 proci,m5a97 r2.0 alaplap) talán nem jutott neki áram?Maga a vidikari az megy mert a ledek égnek és a ventik forognak szóval akkor kicsi a tápom?(Cooler master G500W)...Elvittük a haveromhoz és beleraktuk az ő tápját ami egy Cooler Master Silent Pro 620W...de ezzel sem akart bekapcsolni a monitor...Mi lehet a gond és mégis mekkora táp kellene ennek a videokártyának?

2014. aug. 8. 00:39
1 2
 11/18 P.O.C. ***** válasza:

250 Wattos TDP -je van ennek a kártyának, szóval elégnek kéne lenni a tápnak, a haverodé meg főleg.

A BIOS frissítésre szavazok én is ha jó a kártya.

2014. aug. 8. 06:59
 12/18 A kérdező kommentje:
Akkor esetleg egy Bios frissítés után minden működne?
2014. aug. 8. 20:13
 13/18 P.O.C. ***** válasza:

Ezt nem tudhatjuk előre. De én már több olyan esettel is találkoztam, hogy megoldotta a problémát.

Minden esetre kockázat nincs benne, még ha sikertelen is a frissítés (pl. közben elmegy az áram), az ASUS CrashFree BIOS szolgáltatásával helyreállíthatod.

2014. aug. 8. 20:50
 14/18 A kérdező kommentje:
Szerintem a kártya az nem hibás mivel maguk a ventik forognak na meg a két led zölden ég szóval vagy a Bios vagy az átalakító (VGA->DVI) lehet a bibis...gondolom...esetleg a táp de ahogy látom elég kéne legyen...
2014. aug. 8. 21:24
 15/18 A kérdező kommentje:
Mindenesetre holnap beviszem a szervizbe ott az egyik haverom azt mondta megtudja csinálni a Bios frissítést , mert én nem nagyon értek hozzá...
2014. aug. 8. 21:37
 16/18 A kérdező kommentje:
Esetleg ha valami segítség akkor mondom:amikor bekapcsoljuk a gépet a ventik elindulnak,két led a videokártyán zölden ég,alaplapon a led zölden ég de kb hatszor valamiféle sípoló hangot ad ki...inkább nevezném pityegésnek...
2014. aug. 9. 17:55
 17/18 anonim válasza:
Nekem a 6 sípolás vagy mi akkor volt amikor a régi nagy kocka monitort használtam(nem tudom mi volt a neve) , de mióta van egy új led monitor azóta nem csinálja :)
2014. aug. 10. 17:51
 18/18 A kérdező kommentje:
Azt olvastam fórumokon hogy a sípoló hang azt jelzi hogy valami kilazulhatott az alaplapon.
2014. aug. 10. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!