Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hibás a videókártyám, javítható?

Hibás a videókártyám, javítható?

Figyelt kérdés
Vettem egy Hd 4870,1Gb,ddr5,256bit-es vgt-t.és nem ismerte fel a gépem,ma néztem,hogy maga az érintkező felület felett, ,olyan kicsi,összkötött fémek közül kettő le van törve,nem értek hozzá abszolút azért is írom ilyen bután:S:D.Vki szerint aki tudja mire gondolok,azt lehet javitani?

#videokártya #VGA #lehet javitani
2012. máj. 1. 16:13
 1/3 anonim ***** válasza:

minden javítható, a kérdés az csak, hogy megéri e?

ha csak átkötés szakadt /bár kétlem hogy az lenne a törött fém/ egyszerű a javítás. Kicsit komolyabb, ha valamilyen alkatrészt rejt /ellenállás, poliester kondi, stb. az "összekötő fém", de még ez is aránylag olcsón javítható! DE, ha azen fémek miatt, más is tönkrement, láncreakció szerűen, bár... kérdéses lehet a gazdaságos javítás.

(így vetted, használtan, alkatrészsérülten?... vagy a berakáskor sérült??) ha újan vetted, sajna a törésre nem vonatkozik a gari...

2012. máj. 1. 16:27
 2/3 A kérdező kommentje:
interneten keresztűl vettem használtan,postán küldték,megjött,ki akartam próbálni de nem sípolt,nem kapcsolta a monitort.És tegnap vettem észre ezeket a sérüléseket rajta
2012. máj. 2. 20:12
 3/3 A kérdező kommentje:
itt talán látható miről beszélek. [link]
2012. máj. 2. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!