Fülhalgató és hangszóró egyszerre?
Figyelt kérdés
Van egy 5.1-esem, és egy fül/fejhalgatóm (?). Meg lehet-e oldani, hogy kedvem szerint váltogassak a kettő közt, anélkül, hogy folyton ki-be huzigálni kéne a kábeleket? (hangkártyám nem beépitett, és legalább 4-5 jack(?)-et nem használok ki)2010. jan. 12. 19:27
1/12 anonim válasza:
Az 5.1-esen nincs fejhallgató kimenet?
2/12 anonim válasza:
Miért jó ha hangszóró és fülhallgató egyszerre megy? :)
3/12 A kérdező kommentje:
Nincs.
2010. jan. 12. 20:31
4/12 A kérdező kommentje:
Nem egyszerre kell menjen, hanem mikor ez, mikor az, de nem akarom folyton dugdosni a kábeleket jó lenne, ha ezt megoldhatnám egy klikkel, ha van rá mód.
2010. jan. 12. 20:32
5/12 anonim válasza:
Én átkapcsolóval oldom meg.Más megoldásu javaslatot nen kaptam a nagyérdeműtől.
6/12 anonim válasza:
Ohat, egyszeru: Fullhalgatohoz hasznald a beepitett, alaplapi hangkartyat. :)
7/12 anonim válasza:
22:12 ha ezt legyszerűsitenéd a mindennapi felhasználók szintjére, de jó lenne!!!
8/12 anonim válasza:
az előző -- leegyszerűsítenéd---
9/12 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne,de senki nem tud normális megoldást.
RJ 19/F
10/12 anonim válasza:
22:12 vagyok.
Szoval, a kerdezo irja, hogy a hangkartyaja nem beepitett, vagyis (modern alaplapot gndolva) van egy kihasznalatlan alaplapi hangkartyaja. Aminek ha feltelepiti a driveret, akkor siman (gyakorlatilag minden hangot hasznalo programban) valthat a ket hangeszkoz kozott. Es ha fulhallgatora van szuksege, akkor egyszeruen atvalt a programban az alaplapira.
(Ha nincs kulon alaplapi, es masik hangkartya, akkor pedig egyszeruen a "elolapi audio kivezetesek"-et hasznalja fulhallhatozasra. (Ahogy en is csinalom) mert az mindig egy sztereo hang, es egy mikrofonbemenetet ad, akarhany pontos is a igazi hangrendszer. Diohejban ennyi a tortent. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!