Ram kérdés? Jó ha sok ramom van?
Figyelt kérdés
Az én gépembe 2gb van. Tudom a mhz is számít a memóriáknál.
Na de tegyük fel van egy játék aminek 1gb ram kell. Ha teszek bele 4gigát az gyorsabban fog menni? Több lesz az fps?
Egyáltalán játékok mire használja a rammot?
2014. aug. 7. 21:35
1/4 anonim 

válasza:

Nem tudom, konkrétan, mire használják a játékok a RAM-ot, de az biztos, hogy 8Gb -nál több semmiképp sem kell.
Egyetlen egy játék SEM kér 8Gb -nál többet. Tehát attól nagyobb fölösleges...HACSAK:
Nem dolgozol valami komoly stúdióban, stb. :D
Otthoni célra játékokhoz 8Gb bőven elég
2/4 anonim 

válasza:

A géped teljes egésze a lényeg. Mik a benne lévő alkatrészek típusai?
G.
3/4 soccerway 

válasza:

A ramtól nem lesz gyorsabb a játék, több fps-t nem ad. Ha van elég ramod, nem fog annyit töltögetni a gép. Mikor emiatt használja a merevlemezt, az fps csökken. A lényeg, megnézed játék közben a feladatkezelőben a memória fogyasztást, ha nem használja mind, akkor akkor van elég, nem kell venni. 4GB kb elég szokott lenni egy átlagos játéknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!