Ha egy 4Gb 2000mhz-s ramom van az egy 8Gb-nek felel meg?

Nem. A frekcencia csak APU-s rendszernél előny. Dedikált kártyánál nem számít sokat a ram, max az időzítés lehet előny.
APU: Processzorba Integrált Videokártya amivel működik a gép, például AMD A10-**** .
Időzítés: Minél kisebb a Ramon, annál gyorsabb a Memória.
(Nem tudom mennyire kellett ez a felvilágosítás, de most jó kedvem van, szóval csak azért is leírtam! :D)

Nóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóórmális?! 4 giga hogy felelne meg 8-nak? A 4 az 4, a 8 meg 8. A 2Ghz csak a sebessége. De csak bele kéne gondolni.
Ellenben:
Lehet, hogy értem a kérdésed és te arra gondoltál, hogy sebességben 4 giga 2Ghz megfelel 8 giga 1333Mhz-nek. (Ha feltételezzük, hogy okos vagy.) Ebben az esetben 8 gigával jobban jársz, még ha lassabb is, mert ahogy írták is, kb csak APU-s rendszernél látsz majd különbséget a frekvenciánál.

/2-ik te érted a kérdést?
Én nem...
nekem az jön le, mintha azt kérdezte volna a kérdező, hogy 4GB RAM az annyi mint 8GB RAM?
Vagy egy fél alma annyi mint egy egész alma....
vagy négy tojás az annyi mint 8 tojás...
Mi van!!????

Ha nekem 10 liter 20 fokos vizem van,az 20 liter 10 fokos víznek felel meg?
Oké hogy nem mindenki informatikus,de azért az eszünket használjuk már....

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!