Mit csináljak ha nem működik 3 billentyű a laptopon?
Figyelt kérdés
Laptopomon nem működik az a, y, ctrl billentyű. De azt mondják nem tudnak új billentyűzetet beletenni, mert nincs ilyen fajta. USB-éset ne mondjátok, mert akkor távol kerülök vele a géptől és nem tudok vele írni. Új laptopot nem tudok venni, nincs rá pénzem. Viszont nagyon kellene a billentyűzet szakdolgozatíráshoz főként. Bármilyen segítség, ötlet tanács érdekel. Azt mondják elektronikai oka van. Olyan lehetőség van, hogy ezeknek a betűknek ill. a Ctrl-nek valami kevésbé használatos billentyűt nevezünk át. Pl. az a=1 y=2 ctrl=3 mondjuk az írás idejére. Tudom, hogy rossz lenne, de megtudnám tanulni. Mondjuk a legjobb az lenne, ha kilehetne cserélni a billentyűzetet. Köszi a segítséget!2010. jan. 12. 18:33
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A kombinációs megoldást majd kipróbálom. Ctrl meg nekem tényleg csak egy volt rajta. Típusa G 320. Aki estleg tudna ilyenről megköszönném ha küldene PÜ-et.
2010. febr. 2. 22:44
12/12 anonim válasza:
Szia, tudom kései a válaszadás, de azért hátha. Amikor nekem anno nem ment a notin a billzet, vagy be volt ragadva, vagy stb, akkor egész egyszerűen kipattintottam a helyéről a gombot. Megnéztem alatta, hogy van-e szmötyi, vagy mivel van a probléma, dolgom végeztével pedig vissapattintottam. Általában szoktam egy ilyent csinálni az összes gombbal úgy évente egyszer. Akkor rizikós, ha annyira öreg a műanyag gombsor alatta, hogy már ragad és szétmállt. Akkor nem érdemes hozzányúlni (tapasztalat :))
Persze csak akkor, ha ezzel van a gond, ezer másik oka lehet, hogy nem fogja azokat a gombokat.
Jó pöccintgetést :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!