Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit csináljak ha nem működik...

Mit csináljak ha nem működik 3 billentyű a laptopon?

Figyelt kérdés
Laptopomon nem működik az a, y, ctrl billentyű. De azt mondják nem tudnak új billentyűzetet beletenni, mert nincs ilyen fajta. USB-éset ne mondjátok, mert akkor távol kerülök vele a géptől és nem tudok vele írni. Új laptopot nem tudok venni, nincs rá pénzem. Viszont nagyon kellene a billentyűzet szakdolgozatíráshoz főként. Bármilyen segítség, ötlet tanács érdekel. Azt mondják elektronikai oka van. Olyan lehetőség van, hogy ezeknek a betűknek ill. a Ctrl-nek valami kevésbé használatos billentyűt nevezünk át. Pl. az a=1 y=2 ctrl=3 mondjuk az írás idejére. Tudom, hogy rossz lenne, de megtudnám tanulni. Mondjuk a legjobb az lenne, ha kilehetne cserélni a billentyűzetet. Köszi a segítséget!
2010. jan. 12. 18:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

van képernyő billentyűzet... hosszabb távú megoldást sajnos nem tudok laikusként, de így hirtelen ez segíthet rövid távon

start - kellékek - könnyű kezelés - képernyő bill.

2010. jan. 12. 18:40
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi, de nekem gyorsíráshoz kellene.
2010. jan. 12. 18:54
 3/12 anonim ***** válasza:
Más lehetőséged sajnos nincs. Kénytelen leszel csatlakoztatni egy USB billentyűzetet,ha gyorsan akarsz gépelni.Leteszed az asztalra a gépet,közvetlen elé a billentyűzetet,és nem is vagy olyan távol. Bocsi, de tényleg nem nagyon van más megoldás.
2010. jan. 12. 18:59
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem azért vettem laptopot, hogy asztalon írjak, hanem hogy bárhol előtudjam venni, akár buszon ülve is. Nem hiszem el, hogy a XXI. sz.-ban nem tudnak kicserélni 3 billentyűt.
2010. jan. 12. 19:23
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel szerintem ne minket cseszegess,hanem mondd el a bánatod a szakembereknek. Mi szerinted mit tudunk ezzel kezdeni? Megértem, hogy ideges vagy, de nem a mi hibánk, hogy azt mondták nem tudják kicserélni. De utálom az ilyen parasztokat. Előző voltam.
2010. jan. 12. 19:59
 6/12 A kérdező kommentje:

Paraszt aki mondja. És azzal miért cseszegetek bárkit is mert elmondom a véleményem? Felháborodásom ha van is elhiheted nem egy ismeretlennek szól. Tényleg csak azért teszek fel kérdéseket, hogy hátha van aki tud segíteni. Még azokat a hozzászólásokat sem szoktam negatívan értékelni amelyek nem voltak hasznosak. A szakemberek pedig dolgoznak az ügyön, bár eddig még kevés sikerrel.

Visszatérve mintahogy azt sem hiszem el, hogy nem lehet kicserélni, azt sem, hogy amikor kínai vagy japán karaktereket lehet bizonyos billentyűkombinációkkal írni, ezt a néhány egyszerű gombot nem lehet valami mással helyettesíteni. Köszi a válaszokat előre is!

2010. jan. 28. 21:49
 7/12 anonim ***** válasza:

megkérdezném, hogy mitől romlik el a billentyü? nekem is laptopom van és érdekelne.

amugy CTRL kettő van a billentyüzeten, szoval masikat tudod használni..

ha meg Y-t akarsz irni, akkor egyszerüen áttálitod a billentyüzetet angolra, persze előtte a gépen is állitsd be hogy legyen, és a shift+alt-al könnyedén válthatsz. és akkor az Y a Z helyén lesz.

igy máris csak az A betü maradt..arra sajna csak télleg a képernyős megoldás van asszem.

2010. jan. 29. 00:07
 8/12 anonim ***** válasza:

bal Alt+97 --> a

bal Alt+65 --> A

bal Alt+121 --> y

bal Alt+89 --> Y

Ctrl-ból meg tényleg 2 van :)

2010. jan. 29. 07:36
 9/12 anonim válasza:
Ki is lehet cserélni a billentyűzetet, ha garanciás ezt ingyen megteszek. De nem tudnak csak 3gombot kicserélni laptopnál akkor már az összeset kell.
2010. jan. 29. 13:55
 10/12 anonim válasza:
Cseréld vagy cseréltesd ki a billentyűzetet. Jó sokba kerül... kb. 10-30e ft
2010. jan. 29. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!