Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Help! 2op. Renszer kellene...

Wolfa kérdése:

Help! 2op. Renszer kellene hogyan tovább? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Csináltam 2partícíót a hdd-ból és az egyikre a win7 van rakva, másikra meg a win xp-t SZERETNÉM.

Ezt meglehet úgy oldani, hogy ne lassuljon be tőle a gép és,hogy tudjam használni mind2-t(és kérdés melyikkel lép be ha 2van,hogyan tudok váltani?)

2014. aug. 7. 15:10
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Ja de semmi más nem :).

De komolyan minimum 1gb ram,nekem ebből a renszer 300-400mb-ot eszik,neked maradt 100MB ramod azzal mire mész, még egy telepítőt sem tudsz megnyitni fagyás nélkül.

De oké kipróbálom a premiumot :).

2014. aug. 7. 18:23
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem-e? :)

Chrome megy szaggatás nélkül, míg XP-n akad folyamatosan, ráadásul telepítők is mennek szépen. Összességében azt mondanám, hogy gyorsabb, mint az XP :)

2014. aug. 7. 18:39
 13/21 anonim ***** válasza:

1 GB RAM-ra én nem raknék Win7-et. Az, hogy fél gigával használható pedig hülyeség.

G.

2014. aug. 7. 18:41
 14/21 A kérdező kommentje:

Ezért akarom rá az xp-t is, van elég helyem szóval az nem akadály és megnézem melyik-ben lesz jobb a teljesítmény és azt használom...

Bár eddig úgyvettem észre, hogy a játékok jobban mentek kicsivel az xp amit 3éve nem raktam újra, szóval xp-n játszok és hd vidiket nézek és 7-esen "dolgozok", mert az sokkal jobb mint az xp :D.

Vélemény?

2014. aug. 7. 18:44
 15/21 anonim ***** válasza:

Az ötlet nem rossz.

G.

Miért vagy benne ennyire biztos? Ha igényed van rá, szívesen csinálok róla videót, csak szólj.

2014. aug. 7. 18:45
 16/21 anonim ***** válasza:

Nekem a Chrome 200 megát eszik, mellé egy Skype megint 100 mega. Nem is sorolom tovább. Jó a kérdezőnek az XP vagy ha újabbat akar, akkor valami Linux.

G.

2014. aug. 7. 18:50
 17/21 anonim ***** válasza:
2014. aug. 7. 19:04
 18/21 A kérdező kommentje:

Még egy kérdés?

Már megvan tudom is használni mind2-őt, de az xp-n nem csatlakozik a net-re!

egyszerűen nincsen olyan opció, hogy keresés, vagy csatlakozás, csak kreálás van -.-

Linksys 100Mbps-os a net és közvetlenül a gépre van kötve...

A 7-en sokkal egyszerűbb.

2014. aug. 7. 22:36
 19/21 anonim ***** válasza:

Mert a Win7 felrakta magának a LAN-kártya drivert. XP alatt ez rád marad.

G.

2014. aug. 7. 23:14
 20/21 A kérdező kommentje:

Igen, de én azt hogyan csináljam?

pls magyarázd el.

2014. aug. 7. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!