Help! 2op. Renszer kellene hogyan tovább? (bővebben lent)
Csináltam 2partícíót a hdd-ból és az egyikre a win7 van rakva, másikra meg a win xp-t SZERETNÉM.
Ezt meglehet úgy oldani, hogy ne lassuljon be tőle a gép és,hogy tudjam használni mind2-t(és kérdés melyikkel lép be ha 2van,hogyan tudok váltani?)
Ja de semmi más nem :).
De komolyan minimum 1gb ram,nekem ebből a renszer 300-400mb-ot eszik,neked maradt 100MB ramod azzal mire mész, még egy telepítőt sem tudsz megnyitni fagyás nélkül.
De oké kipróbálom a premiumot :).

Nem-e? :)
Chrome megy szaggatás nélkül, míg XP-n akad folyamatosan, ráadásul telepítők is mennek szépen. Összességében azt mondanám, hogy gyorsabb, mint az XP :)

1 GB RAM-ra én nem raknék Win7-et. Az, hogy fél gigával használható pedig hülyeség.
G.
Ezért akarom rá az xp-t is, van elég helyem szóval az nem akadály és megnézem melyik-ben lesz jobb a teljesítmény és azt használom...
Bár eddig úgyvettem észre, hogy a játékok jobban mentek kicsivel az xp amit 3éve nem raktam újra, szóval xp-n játszok és hd vidiket nézek és 7-esen "dolgozok", mert az sokkal jobb mint az xp :D.
Vélemény?

Az ötlet nem rossz.
G.
Miért vagy benne ennyire biztos? Ha igényed van rá, szívesen csinálok róla videót, csak szólj.

Nekem a Chrome 200 megát eszik, mellé egy Skype megint 100 mega. Nem is sorolom tovább. Jó a kérdezőnek az XP vagy ha újabbat akar, akkor valami Linux.
G.

Még egy kérdés?
Már megvan tudom is használni mind2-őt, de az xp-n nem csatlakozik a net-re!
egyszerűen nincsen olyan opció, hogy keresés, vagy csatlakozás, csak kreálás van -.-
Linksys 100Mbps-os a net és közvetlenül a gépre van kötve...
A 7-en sokkal egyszerűbb.

Mert a Win7 felrakta magának a LAN-kártya drivert. XP alatt ez rád marad.
G.
Igen, de én azt hogyan csináljam?
pls magyarázd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!