Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Help! 2op. Renszer kellene...

Wolfa kérdése:

Help! 2op. Renszer kellene hogyan tovább? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Csináltam 2partícíót a hdd-ból és az egyikre a win7 van rakva, másikra meg a win xp-t SZERETNÉM.

Ezt meglehet úgy oldani, hogy ne lassuljon be tőle a gép és,hogy tudjam használni mind2-t(és kérdés melyikkel lép be ha 2van,hogyan tudok váltani?)

2014. aug. 7. 15:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Bootolás után felkínálja, hogy melyikbe szeretnél belépni.
2014. aug. 7. 15:28
 2/21 A kérdező kommentje:

Szóval, hogyha bekapcsolom csak új simán és választani kell?

És ezt meglehet úgy oldani, hogy ne lassuljon be tőle a gép?

2014. aug. 7. 15:37
 3/21 anonim ***** válasza:

Először az XP-t rakd fel, aztán a Win7-et.

A gép nem fog tőle belassulni, nem is értem, hogy ez hogy merülhetett fel.

G.

2014. aug. 7. 16:02
 4/21 A kérdező kommentje:

Mit csináljak, ha már felvan rakva a win7?

És miért baj az, hogyha előbb van fent a win7??

Csak inkább megkérdeztem, mint hogy hülye maradjak :).

2014. aug. 7. 16:31
 5/21 anonim ***** válasza:

Mert az XP szétcseszi a bootmgr-t. Felrakhatod azt is másodiknak, de akkor utána berhelni kell, hogy el tudd indítani a hetest.

G.

2014. aug. 7. 16:38
 6/21 A kérdező kommentje:

oké akkor most telepítsem az xp-t arra a partícíóra amin van a win7 és akkor egy másikra az xp-t?ugye?

Másik kérdés:Milyen külömbség van egy win7 home basic és egy home premium (32bit)

külömbség(szolgáltatás,renszerkövetelmény)?

Olvastam, hogy van olyan, hogy jobb gép kell hozzá, de nem írják bele, mert nekik elhanyagolható...igaz ez?

2014. aug. 7. 17:31
 7/21 anonim ***** válasza:

Pontos konfigod?

G.

2014. aug. 7. 17:38
 8/21 anonim ***** válasza:

[link] Itt olvashatsz a Windows 7 verziók közötti eltérésekről.

Ebben a dologban én is jártas vagyok, annyi a dolgod, hogy leformázod mindkét meghajtót, az egyikre felteszed először az XP-t, vagyis jó úgy, ahogy leírtad, amelyiken most van a 7, arra teszed az XP-t formázással, feltelepítesz minden szükséges dolgot, utána a másik partícióra feltelepíted a 7-et. Fontos, hogy mindkét rendszer azt a partíciót látja C meghajtónak, amelyiken van a rendszer.

Sok sikert!

2014. aug. 7. 17:41
 9/21 A kérdező kommentje:

1gb ram,Intel pentium4 3000Mhz,vidkari meg egy gagyi integrált shader model 3.0(veszek bele jobbat).

Bios verzió:Hewlett-Packard 786D v01.03

Alap:Hewlett-Packard

Ez a gépem most perpillanat a windows7 Home Basic van rajta, de ha többet eszik memóriából és jobb gép kell a Home Premiumhoz akkor nem lesz az(most nézem a linket).

Mindjárt megpróbálom megcsinálni, csak csinálok biztonsági mentést..

2014. aug. 7. 18:00
 10/21 anonim ***** válasza:
Nekem a laptopom 1,4GHz Intel Centrino, 512MB ram, 32MB integrált videókártya és vígan elmegy rajta a Home Premium
2014. aug. 7. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!