Help! 2op. Renszer kellene hogyan tovább? (bővebben lent)
Csináltam 2partícíót a hdd-ból és az egyikre a win7 van rakva, másikra meg a win xp-t SZERETNÉM.
Ezt meglehet úgy oldani, hogy ne lassuljon be tőle a gép és,hogy tudjam használni mind2-t(és kérdés melyikkel lép be ha 2van,hogyan tudok váltani?)

Szóval, hogyha bekapcsolom csak új simán és választani kell?
És ezt meglehet úgy oldani, hogy ne lassuljon be tőle a gép?

Először az XP-t rakd fel, aztán a Win7-et.
A gép nem fog tőle belassulni, nem is értem, hogy ez hogy merülhetett fel.
G.
Mit csináljak, ha már felvan rakva a win7?
És miért baj az, hogyha előbb van fent a win7??
Csak inkább megkérdeztem, mint hogy hülye maradjak :).

Mert az XP szétcseszi a bootmgr-t. Felrakhatod azt is másodiknak, de akkor utána berhelni kell, hogy el tudd indítani a hetest.
G.
oké akkor most telepítsem az xp-t arra a partícíóra amin van a win7 és akkor egy másikra az xp-t?ugye?
Másik kérdés:Milyen külömbség van egy win7 home basic és egy home premium (32bit)
külömbség(szolgáltatás,renszerkövetelmény)?
Olvastam, hogy van olyan, hogy jobb gép kell hozzá, de nem írják bele, mert nekik elhanyagolható...igaz ez?

[link] Itt olvashatsz a Windows 7 verziók közötti eltérésekről.
Ebben a dologban én is jártas vagyok, annyi a dolgod, hogy leformázod mindkét meghajtót, az egyikre felteszed először az XP-t, vagyis jó úgy, ahogy leírtad, amelyiken most van a 7, arra teszed az XP-t formázással, feltelepítesz minden szükséges dolgot, utána a másik partícióra feltelepíted a 7-et. Fontos, hogy mindkét rendszer azt a partíciót látja C meghajtónak, amelyiken van a rendszer.
Sok sikert!
1gb ram,Intel pentium4 3000Mhz,vidkari meg egy gagyi integrált shader model 3.0(veszek bele jobbat).
Bios verzió:Hewlett-Packard 786D v01.03
Alap:Hewlett-Packard
Ez a gépem most perpillanat a windows7 Home Basic van rajta, de ha többet eszik memóriából és jobb gép kell a Home Premiumhoz akkor nem lesz az(most nézem a linket).
Mindjárt megpróbálom megcsinálni, csak csinálok biztonsági mentést..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!