Gamer PC vagy nextgen. Konzol?
volt PS1em PS2őm utánna Gamer PCm és most pár év kihagyás után szeretnék vissza térni segítségeteket kérném mi érné meg jobban?
nem szokatlan se a controller se a billentyű a gépemet full újra kéne építeni már minden el avult benne melyikkel jönnék ki olcsóbban? kb 200.000 fT szánnék rá ha konzol akk PS4
az érdekelne h ennyi pénzből milyen gépet lehetne összerakni és meddig vinne minden gamet? nem kell fullfull extra de azért szép rendesen akadás nélkül vagy mennyi lenne egy olyan gép ami 5-6 évig stabil? illetve megérné már most konzolt venni vagy várjak még vele? és ha igen meddig? köszönöm a v
laszokat!
Én amúgy tudom :)
Ugye mivel az AMD gyárt asztali processzort,és asztali VGA-t,ezért egyesekben előjön a logika,miszerint az Intel bármiféle ilyesmi kapcsolatban van az Nvidia-val .
Ami persze hülyeség.
Leírtam már egy másik kérdésnél elég hosszan, hogy miért is nem jó az Intel-*AMD és AMD-nVidia párosítás. Utána kéne kicsit járni, nem egyből oltogatni a másikat, és virulni a fejeteknek, hogy fúúú, nem csak én gondolom így, hogy hülye a pali....
Tudás nélkül meg nem szoktak okoskodni. De ha már vettem a fáradtságot arra, hogy több éves tapasztalatokra, cikkekre, véleményekre, utánajárásokra alapozva megosszam veletek azt, hogy rohadtul hülyeség, amit az agyatlan "mert más ezt mondta" emberek összehordanak, akkor a minimum az, hogy nem belém köttök, hanem magatokba néztek és utánajártok pár dolognak. Senki nem fogok semmit a szájába adni. Én tudom, hogy így van, innentől engem nem érdekel, hogy mások hogyan nem tudják. Leírtam, mi a helyzet, aki elég okos ahhoz, hogy ezt felfogja, abból még lehet informatikus.
Belőled viszont nem lesz.
Komolyan mondom, ha az IQ-d kevesebb lenne 2-vel, már megegyezne egy lerobbant rotációs kapáéval.
Linkeld be az "okosságaidat", ha Te annyira Isten vagy, hogy leírni már nincs erőd megint.
köszönöm a választ mindenkinek szerintem a konzol mellett döntök! sokkal kevesebb porbléma van vele és kényelmesebb is meg hát nem rég kaptam egy 80centis full hd smart LG Tv-t :D
szerintetek megérné még idén venni? vagy esetleg lehet akkora ár csökkenés illetve valami gyári hiba amit majd javítanak?
nem tudom ki kezdte el terjeszteni ezt a hülyeséget, de agyon kéne ütni, aki ezt kitalálta, hogy AMD kártya nem mehet Intel processzor mellé.
Gondolkozzál már, mielőtt ilyen hülyeségeket írsz le.. és még bizonygatja, hogy igaza van.. úgy imádom az ilyen magukat szakértőnek gondoló hülyegyerekeket...
És az, amiket belinkelgettek mennyivel másabb annál, mint amiket ti írtok? Ugyanaz, csak angol oldal.
Cikkekre, meg tesztekre alapozzatok már könyörgöm. Amiket cégek írtak, nem mezei felhasználók.
De tudjátok mit? Vegyétek a fáradtságot, és csináljátok utánam: dobjatok össze 2 ugyanolyan gépet, a 2 ellenkező kategóriából (Intel-AMD és AMD-nVidia), és futtassátok le mindkettőn ugyanazokat a teszteket, majd cseréljétek ki a 2 gépben a videó kártyát. Érdekes módon -ez nektek meglepő lesz, mert ti ilyet még nem tapasztaltatok-, teljes más eredmény fog kijönni Intel-nVidia és Intel-AMD-nél is. El lehet gondolkozni miért, hát biztos nem azért, mert ez a hülye jobban értett hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!